Η εισαγγελία της Βοσνίας - Ερζεγοβίνης ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να ξεκινήσει έρευνα για απειλές που δέχονται όργανα εξουσίας και αξιωματούχοι από ανώνυμη ομάδα και ότι τις τελευταίες μέρες ενισχύθηκαν τα μέτρα ασφάλειας στη χώρα.

Απειλητική επιστολή εστάλη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση του προγράμματος ενημέρωσης του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού της Βοσνίας - Ερζεγοβίνης (BHRT) και, όπως έγινε γνωστό, την υπογράφει η οργάνωση "Καθαρός Αέρας" από την περιοχή Ζαβίντοβιτς, στην κεντρική Βοσνία.

Στην επιστολή εμπεριέχονται απειλές ότι "θα ανατιναχθούν στον αέρα" έδρες κρατικών θεσμών, θεσμών των οντοτήτων και διεθνών οργανισμών, αν δεν αρχίσουν να επιλύονται αμέσως τα κεντρικά πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα στη χώρα.

Αν και εκπρόσωποι της εισαγγελίας της Βοσνίας αναφέρουν ότι δεν δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στην επιστολή, ωστόσο συζήτησαν για το θέμα ο γενικός εισαγγελέας και ο υπουργός Ασφάλειας της χώρας, Φαχρουντίν Ράντοντσιτς.

Μετά τη συνάντηση ανακοινώθηκε ότι όλες οι υπηρεσίες επιβολής του νόμου στη Βοσνία θα εργαστούν σε πλήρη δυναμικότητα για να αποκαλυφθεί ο αποστολέας του email.