Ο «επαναστάτης» Πάπας Φραγκίσκος φιλοξενείται στο εξώφυλλο του αμερικανικού περιοδικού Rolling Stone, το οποίο αφιερώνει εκτενές άρθρο - οδοιπορικό στον προκαθήμενο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, με τίτλο «Times they are a-changin' («Οι καιροί αλλάζουν»). 

Ο Αργεντινός πάπας Φραγκίσκος -κατά κόσμον Χόρχε Μπεργκόλιο- μετά την ανακήρυξή του ως πρόσωπο της χρονιάς από το TIME, αλλά και το Advocate, που προασπίζεται τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, «κέρδισε» και το Rolling Stone.

Ο τίτλος του άρθρου κάθε άλλο παρά τυχαίος μπορεί να θεωρηθεί. «The Times they are a-changin'» ήταν το όνομα του δίσκου του Μπομπ Ντίλαν που κυκλοφόρησε το 1964, αγγίζοντας θέματα όπως ο ρατσισμός, η φτώχεια και η κοινωνική αλλαγή, που απασχολούν τον ποντίφικα.

Ο αρθρογράφος Μαρκ Μπινέλι ταξίδεψε μέχρι το Βατικανό για να αποκαλύψει ποιος είναι ο Πάπας. Στο κείμενό του 7.700 λέξεων σκιαγραφεί το προφίλ του Φραγκίσκου γράφοντας: «Σε λιγότερο από ένα χρόνο από την έναρξη της παπικής του θητείας, ο Πάπας Φραγκίσκος έχει κάνει τόσα πολλά για να διαχωρίσει τον εαυτό του από το παρελθόν και να αυτοσυστηθεί ως ο Πάπας του λαού».