Υπόθεση κλοπής εκατόν λίτρων πετρελαίου από βυτιοφόρο όχημα, που ήταν σταθμευμένο έξω από την οικία 54χρονου από τη Νικόκλεια, εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Κουκλιών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 54χρονος ιδιοκτήτης αντιλήφθηκε αργά χθες τη νύχτα ότι έξω από το σπίτι του, όπου ήταν σταθμευμένο το βυτιοφόρο όχημα, στάθμευσε  ακριβώς δίπλα και για αρκετή ώρα ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο νεαρά πρόσωπα.

Εξερχόμενος από την οικία του, το ύποπτο όχημα αμέσως εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με την καταγγελία του 54χρονου, όπως διαπίστωσε στη συνέχεια είχε κλαπεί απ’ αυτό μεγάλη ποσότητα πετρελαίου που υπολογίζεται στα 100 λίτρα. Αμέσως άρχισε τις έρευνες στην περιοχή ενώ στο μεταξύ ειδοποίησε και την Αστυνομία.

Λίγο αργότερα ο 54χρονος εντόπισε το ύποπτο όχημα σε δρόμο που οδηγεί προς την κοινότητα της Νικόκλειας χωρίς ωστόσο να υπάρχει κανένας σ’ αυτό ενώ στο πίσω μέρος του οχήματος βρίσκονταν επτά δοχεία χωρητικότητας είκοσι λίτρων το καθένα, από τα οποία τα τέσσερα εξ αυτών ήταν γεμάτα με πετρέλαιο.

Έπειτα από πάροδο λίγων λεπτών πλησίασαν το αυτοκίνητο δύο νεαρά  πρόσωπα ενώ στη σκηνή έφτασαν και μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Κουκλιών.

Τα δύο πρόσωπα, που πρόκειται για νεαρούς 21 και 22 ετών, ανακρίνονται από την Αστυνομία.

Στο όχημα των νεαρών εντοπίστηκαν επίσης ένα λάστιχο μαύρου χρώματος, και εννέα πλήρη φυσίγγια κυνηγετικού όπλου.