Ζεύγος απατεώνων καταζητείται από την Αστυνομία Λεμεσού, για εξαπάτηση πολιτών και την απόσπαση απ’ αυτούς ποσού 15 τουλάχιστον χιλιάδων ευρώ. Οι καταζητούμενοι, ένας Αλβανός κι η κύπρια σύζυγός του, προσέγγιζαν τα θύματά τους λέγοντας πως συγκεντρώνουν χρήματα για τα έξοδα επέμβασης οικείου τους προσώπου, που έπασχε από σοβαρή ασθένεια

Στις εκκλήσεις του ζεύγους, που για να γίνει πιο πιστευτό, παρουσίαζε και ιατρικά πιστοποιητικά με φωτογραφία του δήθεν ασθενή, ανταποκρίθηκαν τέσσερις πολίτες από την πόλη αλλά και κοινότητα της Λεμεσού. Η απάτη «ήρθε στο φως», όταν ένας από τους πολίτες ζήτησε πληροφορίες για την πορεία θεραπείας του ασθενούς, από γνωστά άτομα του ζεύγους. 

Στις αποκαλύψεις των τελευταίων για απατεώνες που σκαρφίστηκαν την ασθένεια και κατάρτισαν ψευδή έγγραφα, οι εξαπατημένοι έσπευσαν στην Αστυνομία και κατάγγειλαν την απάτη σε βάρος τους. Το ζεύγος στο μεταξύ που δρούσε από το 2012, είχε φροντίσει να εξαφανιστεί και καταζητείται από την Αστυνομία. Με την δημοσιότητα της υπόθεσης, αναμένεται πως στα γραφεία του ΤΑΕ θα σπεύσουν κι άλλοι πολίτες να καταγγείλουν πως κατέβαλαν την εισφορά τους στους απατεώνες.