Με πρωτοφανή θρασύτητα κι αργότερα με απίστευτη σκληρότητα, άγνωστοι επιτέθηκαν σε ηλικιωμένο και τον λήστευσαν στην Πάφο.   

Τέσσερις άγνωστοι ισχυριζόμενοι ότι ενδιαφέρονταν να ενοικιάσουν διαμέρισμα στην Πάφο, επιτέθηκαν στις 6.30 χθες το απόγευμα στον 77χρονο διαχειριστή του, και αφού τον έδεσαν και τον φίμωσαν, άρπαξαν το χρηματικό ποσό των δύο χιλιάδων 300 ευρώ, κλειδιά αριθμού διαμερισμάτων και το αυτοκίνητο του, εξαφανίστηκαν. Μετά από αρκετή ώρα, ο 77χρόνος κατάφερε να ελευθερωθεί και ειδοποίησε την Αστυνομία, μέλη της οποίας έσπευσαν στη σκηνή για τις απαραίτητες έρευνες και ανακρίσεις.  

Οι δράστες που εκτιμάται ότι είναι αραβικής καταγωγής και παραμένουν μέχρι στιγμής άφαντοι, «έκλεισαν ραντεβού» με τον 77χρονο σαν ενδιαφερόμενοι ενοικιαστές διαμερίσματος που διέθετε ο τελευταίος. 

Στη δεύτερη περίπτωση, δύο κουκουλοφόροι εισήλθαν, κατά την διάρκεια της νύχτας σε κατοικία 60χρονου στην Έγκωμη και αφού τον ακινητοποίησαν με την χρήση αναισθητικού σπρέι του έκλεψαν ένα ρολόι και χρυσαφικά άγνωστης αξίας. Ο παραπονούμενος δεν έδωσε σημασία στην είσοδο αγνώστων στο σπίτι του, ούτε υποψιάστηκε οτιδήποτε, αφού ανέμενε εκείνη την ώρα την επιστροφή του γιου του. 

Ακολούθως, οι ληστές εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.