Ο νεαρός αστέρας της ποπ Τζάστιν Μπίμπερ συνεχίζει την προκλητική συμπεριφορά του παρά το γεγονός ότι αυτή τον έχει οδηγήσει κάμποσες φορές στα πλησιέστερα αστυνομικά τμήματα της περιοχής του.

Αυτή την φορά ο Μπίμπερ κάπνισε μαριχουάνα μέσα στο ιδιωτικό του αεροσκάφος στη διάρκεια πτήσης από τον Καναδά στο Νιου Τζέρσεϊ. 

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα οι χειριστές του αεροσκάφους που μετέφερε τον νεαρό αστέρα της ποπ αναγκάστηκαν να φορέσουν τις ειδικές μάσκες οξυγόνου κατά τη διάρκεια της πτήσης από τον Καναδά στο Νιού Τζέρσι, διότι ο έφηβος τραγουδιστής και η συνοδεία του γέμισαν το ιδιωτικό τζετ με καπνό μαριχουάνας. 

Ο 19χρονος τραγουδιστής, ο πατέρας του και 10 μέλη της συνοδείας του ήταν όλοι σε κατάσταση εκτός ελέγχου, παρενοχλούσαν το πλήρωμα του αεροσκάφους και αγνόησαν τον κυβερνήτη, όταν μια αεροσυνοδός αναγκάστηκε να καταφύγει στο πιλοτήριο, μετέδωσε το αμερικανικό δίκτυο NBC 

Οι πιλότοι φόρεσαν τις μάσκες οξυγόνου έκτακτης ανάγκης καθώς αφενός η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική και αφετέρου διότι κινδύνευαν να χαρακτηριστούν ότι πετούσαν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών σε πιθανό μελλοντικό τεστ αναφέρουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης. Η Δίωξη Ναρκωτικών των Ηνωμένων Πολιτειών και οι αρχές του τελωνείου του Νιου Τζέρσι, ερεύνησαν το αεροσκάφος στο οποίο ήταν έντονη η οσμή της μαριχουάνας αλλά όπως έγινε γνωστό δεν βρήκαν κάνναβη στο πάτωμα ή στις αποσκευές του Μπίμπερ. 

Ο νεαρός τραγουδιστής παραδέχθηκε ότι κάπνισε μαριχουάνα στο αεροπλάνο όταν ερωτήθηκε από τις αρχές, αλλά τόσο ο Μπίμπερ όσο ο πατέρας του και οι φίλοι του, αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς κανένας από το πλήρωμα δεν ήταν «πρόθυμος» να καταθέσει μήνυση, σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης. Το περιστατικό έγινε την Παρασκευή, όταν ο νεαρός καναδός τραγουδιστής και οι φίλοι του μετέβησαν στη Νέα Υόρκη για το Super Bowl που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο.