Η λαϊκή ρήση "καλύτερα να το ντύνεις παρά να το ταΐζεις" ταιριάζει γάντι στην περίπτωση ενός τρίχρονου αγοριού από την Κίνα, του Λου Χάο, το οποίο ζυγίζει 56 κιλά, πέντε φορές περισσότερο από το συνηθισμένο βάρος των παιδιών της ηλικίας του.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το παιδί, που γεννήθηκε λιπόσαρκο για να χορτάσει, χρειάζεται τρία μπολάκια ρύζι στο οικογενειακό τραπέζι.

"Η όρεξη του είναι τόσο μεγάλη που σε ένα γεύμα μπορεί να φάει τρία μεγάλα μπολ με ρύζι, μεγαλύτερα από εκείνο που τρώω εγώ και η μητέρα του" ανέφερε ο πατέρας του. Οι γονείς προσπάθησαν να βάλουν τον μικρό σε δίαιτα από το πρώτο του έτος, αλλά γρήγορα διαπίστωσαν πως ήταν αδύνατο.

O τρίχρονος όταν γεννήθηκε είχε φυσιολογικό βάρος, αφού ζύγιζε 2,6 κιλά. Στους τρεις μήνες ζωής όμως, άρχιζε να παίρνει κιλά πολύ γρήγορα.

Όπως είναι φυσιολογικό, η μητέρα του δεν μπορεί καν να τον σηκώσει! Στο τρίχονο αγοράκι δεν αρέσει το περπάτημα γι' αυτό και η μητέρα του τον μεταφέρει στην παιδική χαρά με μηχανή, γεγονός που ο μικρός απολαμβάνει.

"Τον έχουμε πάει σε τρία νοσοκομεία. Το ένα μας είπε ότι έχει όγκο στο κεφάλι, τα άλλα δύο ότι δεν έχει τίποτα. Οι γιατροί λένε ότι οι ορμόνες του είναι σε φυσιολογικά επίπεδα. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί έχει γίνει τόσο τεράστιος" είπαν οι απελπισμένοι γονείς του.

Η μεγαλύτερη ελπίδα μας είναι μία μέρα να αδυνατίσει ο Χάο επεσήμανε η μητέρα του.

TAGS