Να κατέχει ολόκληρο θησαυρό, με αρχαία ανυπολόγιστης αξίας, συνελήφθη  58χρόνος ελληνοκύπριος επιχειρηματίας στην Πέγεια.  

Ο ύποπτος έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας, έπειτα από πληροφορία που αξιολογήθηκε ότι σε υποστατικά του 58χρονου βρίσκονται συγκεντρωμένα σπάνια αρχαία αντικείμενα και όπλα.

Συγκεκριμένα κατά τις αστυνομικές έρευνες στην κατοικία, στο γραφείο και σε ανοιχτό χώρο της επιχείρησης του υπόπτου εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν αρχαία νομίσματα, αρκετά εξ αυτών χρυσά,  58 αμφορείς, 20 χρυσά σκεύη, έξι αρχαίες λόγχες,  χρυσά αρχαία κύπελλα και μερρέχες, και άλλα αντικείμενα. Βρέθηκαν επίσης ένας ανιχνευτής μετάλλων,  9411 ευρώ, 5 πυροβόλα όπλα του 1900, όπως επίσης και ένα αυτόματο όπλο καλάσνικοφ.

Ο 58χρόνος συνελήφθη και αργότερα σήμερα η Αστυνομία θα τον παρουσιάσει ενώπιον του επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου με αίτημα την έκδοση διατάγματος κράτησης του. Στο μεταξύ σύμφωνα με την Αστυνομία, αναμένεται να γίνει σήμερα  λεπτομερής έλεγχος επιθεώρησης των τεκμηρίων από λειτουργούς του τμήματος Αρχαιοτήτων. Ανακρινόμενος ο 58χρονος δεν έδωσε στην Αστυνομία πειστικές εξηγήσεις για την προέλευση των αντικειμένων .