Στα χέρια της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών έπεσαν κι οι διακινητές ναρκωτικών, ένας 27χρονος από την Λευκωσία και δύο 20χρονοι από την Λεμεσό, έπειτα από περιπετειώδη επιχειρηση το βραδυ της Κυριακής στη Λεμεσό.

Ο εντοπισμός της κοκαΐνης, βάρους ενός κιλού, έγινε μετά από πληροφορία που δόθηκε στην ΥΚΑΝ Λεμεσού ότι συγκεκριμένο πρόσωπο με ιστορικό στις παρανομίες και πασίγνωστο στην Αστυνομία,  θα μετέβαινε στο χωριό Παλώδια για παραλαβή μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών. Οι αστυνομικοί «στρατοπέδευαν» από νωρίς χθες βράδυ στον δρόμο που οδηγεί στην κοινότητα, παρακολουθώντας την κίνηση. 

Δεκαπέντε λεπτά πριν 8 το βράδυ ο ύποπτος πέρασε, οδηγώντας το αυτοκίνητό του προς την Παλώδια. Οι αστυνομικοί που τον ακολούθησαν, τον είδαν να σταθμεύει το αυτοκίνητό του σε ανοιχτό χώρο και να παραλαμβάνει μια τσάντα. Οι αστυνομικοί δεν πρόλαβαν να ανακόψουν τον ύποπτο στη σκηνή, καθώς αυτός επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του κι απομακρύνθηκε από τον χώρο με ταχύτητα Ακολούθησε καταδίωξη του οχήματος στους δρόμους της Λεμεσού, ενώ θεάθηκε να ρίχνει από το παράθυρο το αντικείμενο που είχε παραλάβει προηγουμένως. Όπως διαπιστώθηκε επρόκειτο για την τσάντα που περιείχε ένα κιλό κοκαΐνη.

Η προσπάθεια διαφυγής του 27χρονου, βοηθήθηκε από δύο 20χρονους στη συνέχεια, οι οποίοι τον παρέλαβαν στο όχημά τους, όταν ο καταδιωκόμενος εγκατέλειψε το δικό του. Το αυτοκίνητο των νεαρών καταδιώχθηκε και στη συνέχεια έγινε κατορθωτή η ανακοπή και η σύλληψη των τριών επιβατών του.  Σε έρευνα στο όχημα εντοπίστηκαν μια σιδερογροθιά και ένα σπρέι εκτόγευσης επιβλαβών αερίων.  

Οι τρεις  που συνελήφθηκαν οδηγήθηκαν ενώπιον του επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, και με απόφασή του προφυλακίστηκαν για περίοδο 8 ημερών, χωρίς να υποβληθεί οποιαδήποτε ένσταση από πλευράς τους μέσω  των συνηγόρων τους.