Ο δήμαρχος του Σαράγεβο, Ίβο Κόμσιτς έσπασε το χέρι του στη διάρκεια εγκαινίων νέου εμπορικού κέντρου στην πόλη, όταν θέλησε να δοκιμάσει σε πολυχώρο διασκέδασης την πίστα μπόουλινγκ.

Ο κ. Κόμσιτς έπεσε, υπέστη κάταγμα στο δεξί χέρι και μεταφέρθηκε στην Κλινική Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας του νοσοκομείου του Σαράγεβο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ντνέβνι Άβαζ» ο δήμαρχος του Σαράγεβο, ο οποίος τραυματίστηκε χθες, θα υποβληθεί σήμερα σε εγχείρηση.

Η εκπρόσωπος τύπου του νοσοκομείου, Μπίλιανα Γιάντριτς είπε ότι ο κ. Κόμσιτς σήμερα δεν θα πάρει εξιτήριο.

Ο Ίβο Κόμσιτς είχε πρόσφατα ανάλογο ατύχημα, όταν το Σαράγεβο επισκέφθηκε το θρυλικό ζευγάρι του καλλιτεχνικού πατινάζ, η Τζέιν Τόρβιλ και ο Κρίστοφερ Ντιν.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τη διοργάνωση των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Σαράγεβο, στους οποίου οι Τόρβιλ και Ντιν έγιναν το μοναδικό ζευγάρι του καλλιτεχνικού πατινάζ που έλαβε 12 «6άρια" για το πρόγραμμά του, το ζευγάρι δέχθηκε την πρόσκληση να επιστρέψει στην πόλη.

Κατά την παράδοση δώρων στο ζευγάρι, ο δήμαρχος του Σαράγεβο σκόνταψε και έπεσε κάτω από το τραπέζι και έσπευσε να τον βοηθήσει ο Κρίστοφερ Ντιν.