Ο πρωθυπουργός του Μαυροβουνίου, Μίλο Τζουκάνοβιτς συνεχάρη τον αρχηγό του Σερβικού Προοδευτικού Κόμματος (SNS) Αλεξάνταρ Βούτσιτς για τη νίκη του στις πρόωρες βουλευτικές εκλογές στη Σερβία, τονίζοντας ότι το αποτέλεσμα που πέτυχε είναι σημαντικό για τη σταθερότητα της χώρας και ολόκληρης της περιοχής.

«Η εμπιστοσύνη που σας έδειξαν οι πολίτες της Σερβίας σε τόσο υψηλό ποσοστό, τέτοιο για το οποίο δύσκολα μπορούν να καυχηθούν άλλες δημοκρατικές κοινωνίες, είναι η καλύτερη αναγνώριση του έργου σας και του έργου του κόμματός σας» ανέφερε ο κ. Τζουκάνοβιτς.

Αυτό, πρόσθεσε ο πρωθυπουργός του Μαυροβουνίου, ταυτόχρονα αποτελεί επιβεβαίωση των υψηλών προσδοκιών και της εμπιστοσύνης στη προσωπική σας ετοιμότητα να αναλάβετε την ευθύνη για μία τέτοια πολιτική πορεία.

«Το αποτέλεσμα που πετύχατε έχει μεγάλη σημασία, όχι μόνο για τη σταθερότητα και την ευημερία της χώρας σας, αλλά και για ολόκληρη την περιοχή. Επιθυμώ με την αφορμή αυτή να επιβεβαιώσω την ετοιμότητα συνεργασίας του Δημοκρατικού Κόμματος Σοσιαλιστών και της δικής μου προσωπικά, κάτι που θα συμβάλει στη συνεχή αναβάθμιση των διμερών μας σχέσεων» υπογράμμισε ο κ. Τζουκάνοβιτς σε μήνυμά του προς τον κ. Βούτσιτς.