current views are: 1

22 Μαρτίου 2014
Δημοσίευση08:31

Επιδεινώθηκε η υγεία του κύπριου υπουργού Άμυνας – «Μη αναστρέψιμη κατάσταση» λένε οι γιατροί

Δυσάρεστα είναι τα νέα για την υγεία του υπουργού Άμυνας της Κύπρου Τάσου Μητσόπουλου.

Δημοσίευση 08:31’
αρθρο-newpost

Δυσάρεστα είναι τα νέα για την υγεία του υπουργού Άμυνας της Κύπρου Τάσου Μητσόπουλου.

Δυσάρεστα είναι τα νέα για την υγεία του υπουργού Άμυνας της Κύπρου Τάσου Μητσόπουλου.

Σύμφωνα με το 24h.com.cy η υγεία του κ. Μητσόπουλου παρουσίασε βαθμιαία επιδείνωση και η κατάσταση θεωρείται μη αναστρέψιμη

Το ιατρικό ανακοινωθέν:

«Ο Υπουργός Άμυνας Τάσος Μητσόπουλος συνεχίζει να νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας μετά από εκτεταμένη εγκεφαλική αιμορραγία συνεπεία ρήξης εγκεφαλικού ανευρύσματος. Η κατάσταση της υγείας του παρουσιάζει βαθμιαία επιδείνωση και δεν θεωρείται αναστρέψιμη». 

Στο χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας έφθασε το πρωί o Νίκος Αναστασιάδης, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, η Υπουργός Εργασίας Ζέτα Αιμιλιανίδου, ο Υπουργός Συγκοινωνιών Μάριος Δημητριάδης, ο Υπουργός Δικαιοσύνης Ιωνάς Νικολάου και ο Χρήστος Στυλιανίδης, ενώ από το πρωί βρίσκεται στο νοσοκομείο ο Υπουργός Υγείας Φίλιππος Πατσαλής. 

Ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Λουρουτζιάτης επέστρεψε εσπευσμένα τα ξημερώματα από την Ιταλία όπου βρισκόταν, ύστερα από την ενημέρωση που είχε για την κατάσταση της υγείας του οικογενειακού του φίλου Υπουργού Αμυνας Τάσου Μητσόπουλου. 

Σε δηλώσεις στο ΚΥΠΕ ο κ. Λουρουτζιάτης ανέφερε ότι επρόκειται να μεταβεί αμέσως στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. “Η σκέψη μας είναι μαζί με τον φίλο τον Τάσο σ’ αυτή τη δύσκολη ώρα, ευχόμαστε και προσευχόμαστε ο Θεός να βοηθήσει να είναι γρήγορη η ανάρρωση του και προσευχόμαστε η οικογένεια του να έχει δύναμη και κουράγιο σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες της δοκιμασίας», ανέφερε. Ο Δήμαρχος Λάρνακας είπε πως «είχαμε και έχουμε μια πολύ στενή συνεργασία δεδομένου ότι ο Τάσος ενδιαφέρεται για τη Λάρνακα, αγαπά την πόλη του. Εκτιμώ τον άνθρωπο, το ήθος και το χαρακτήρα του και από χρόνια παλιά μας συνδέει με τον Τάσο μια προσωπική οικογενειακή φιλία».
Ευχόμαστε, συνέχισε «όλα τα πάνε καλά για τον Τάσο, η σκέψη μας και οι προσευχές μας είναι δίπλα του». 

Υπενθυμίζεται ότι ο Υπουργός Άμυνας βρέθηκε λιπόθυμος στο γραφείο του χθες από την γραμματέα του και αμέσως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαγνώστηκε ότι υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία συνεπεία ρήξης εγκεφαλικού ανευρύσματος. 

 


σχετικα αρθρα