Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών εντοπίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου αποθηκευμένη σε υποστατικό της περιοχής του Ποταμού Γερμασόγειας.

Στην Αστυνομία μεταφέρθηκαν 49 κιλά ξηρής κάνναβης και 1890 γραμμάρια κοκαΐνης, ενώ συνελήφθη και 39χρονος ελληνοκύπριος για υπόθεση κατοχής των ναρκωτικών.

Οι Αστυνομικοί της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών Λεμεσού, είχαν θέσει υπό διακριτική παρακολούθηση τον περιφραγμένο υπαίθριο χώρο με την αποθήκη στον Ποταμό Γερμασόγειας, μετά από αξιολόγηση πληροφορίας ότι εκεί φυλάγονται  ναρκωτικά.
 
Γύρω στις 3.30, στο συγκεκριμένο χώρο έφθασε 39χρονος από τον Ύψωνα, ο οποίος αφού εισήλθε στην αποθήκη παρέλαβε ποσότητα κάνναβης, δύο περίπου κιλών.

Στην έξοδό του, συνελήφθη από τους αστυνομικούς που εμφανίστηκαν μπροστά του, για αυτόφωρο αδίκημα.

Από έρευνα που έγινε στους δύο χώρους του υποστατικού, ανευρέθηκαν τέσσερις συνολικά ταξιδιωτικές βαλίτσες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης συνολικού μεικτού βάρους 1.890 γραμμαρίων, όπως και ποσότητα κάνναβης, βάρους 47 περίπου κιλών.                                                                                                              Ο 39χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα κι αργότερα σήμερα θα οδηγηθεί στο Δικαστήριο, με αίτημα της Αστυνομίας την προφυλάκισή του για διερεύνηση υπόθεσης κατοχής αλλά κι εμπορίας μιας από τις μεγαλύτερες παρτίδες ναρκωτικών που εντοπίζονται και κατάσχονται στην περιοχή της Λεμεσού.

Οι αστυνομικές έρευνες βρίσκονται, στο αρχικό στάδιο, αφού ακόμη δεν έχει εντοπιστεί ο ιδιοκτήτης του περιφραγμένου χώρου και άλλοι προφανώς εμπλεκόμενοι στην παράμομη υπόθεση. 

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των ανακριτών ο 39χρονος φέρεται να είναι μέλος της ομάδας που διαχειριζόταν τα αποθηκευμένα ναρκωτικά, μεγάλη ποσότητα των οποίων πιθανόν να έχει διοχετευτεί ήδη στην αγορά.