Οι παράνομοι έδρασαν και μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, αφήνοντας πίσω τους καμένα, ένα βυτιοφόρο όχημα στην περιοχή Φραγκοκκλησιάς στη Λεμεσό και σε αλιευτικό μικρό σκάφος στην Κισσόνεργα της Πάφου.

Η φωτιά στην βάρκα τέθηκε πέντε λεπτά μετά τα μεσάνυκτα, ενώ αυτή βρισκόταν για συντήρηση έξω από την κατοικία του 40χρόνου ιδιοκτήτη του στη Κισσόνερα. Από τη φωτιά, η οποία κατασβέστηκε από την πυροσβεστική υπηρεσία, η βάρκα καταστράφηκε ολοσχερώς.

Η αξία του μικρού σκάφους υπολογίζεται στις 5.000 ευρώ. Σύμφωνα με τις πρώτες αστυνομικές εκτιμήσεις η κακόβουλη ενέργεια αποδίδεται σε προσωπικές διαφορές.                

Από φωτιά εξάλλου, έχει υποστεί εκτεταμένες ζημιές βυτιοφόρο στη Λεμεσό. Το βαρύ όχημα, που ανήκει σε εταιρεία, κλάπηκε στις δύο μετά τα μεσάνυχτα, από τα γραφεία της στη Λεωφόρο Ομονοίας. Άγνωστο γιατί, εκείνοι που έκλεψαν το βυτιοφόρο το οδήγησαν μέχρι την περιοχή Φραγκοκλησιάς όπου και το εγκατέλειψαν με αναμμένη την μηχανή.  Συνεπεία υπερθέρμανσης, προκλήθηκε πυρκαγιά στο όχημα, την οποία κατέσβησε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, χωρίς να αποτραπούν όμως οι εκτεταμένες ζημιές στο βυτιοφόρο.