Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στην Τουρκία με το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και δείχνει τις... τρυφερές περιπτύξεις του Ντενίζ Μπαϊκάλ σε δωμάτιο ξενοδοχείου.

Πολλοί είναι αυτοί που μιλούν ότι από πίσω κρύβεται ο μεγάλος πολιτικός του αντίπαλος και πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Το 2010 ο Ταγίπ Ερντογάν είχε κατηγορηθεί ότι εκείνος βρισκόταν πίσω από τη διαρροή ενός ερωτικού βίντεο με πρωταγωνιστή τον τότε αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευση, Ντενίζ Μπαϊκάλ ο οποίος αποτελούσε το μεγαλύτερο πολιτικό του αντίπαλο.

Οι εξελίξεις τον έκαναν όχι μόνο να τρέπει και να διατάζει άρον- άρον την απαγόρευση του you tube αλλά να πει δημόσια την Τετάρτη ότι «η τελευταία ηχογράφηση, αυτή που τον «καρφώνει» για το ροζ βίντεο του Μπαϊκάλ ήταν ...«αποτέλεσμα μοντάζ».

Η δήλωσή του αυτή έγινε κατά τη διάρκεια ομιλίας του εν όψει των δημοτικών εκλογών της 30ής Μαρτίου και μάλιστα έφτασε στο σημείο να κατηγορήσει τον νυν αρχηγό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου για εμπλοκή στη διαρροή του ροζ βίντεο του Μπαϊκάλ. «Ο άνθρωπος που ονομάζεται Κιλιτσντάρογλου και που δεν έχει ήθος λέει: Αφήστε τον να κάνει ανακοίνωση. Γιατί να κάνω εγώ ανακοίνωση; Ποιος αφαίρεσε το βίντεο όταν ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Εγώ το έκανα; Εγώ ήμουν» δήλωσε ο Ερντογάν από την επαρχία Ντούζτζε.

Από την πλευρά του ο πρώην αρχηγός του Λαϊκού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, Ντενίζ Μπαϊκάλ, ισχυρίστηκε ότι δεν είχε να πει περισσότερα για την υπόθεση, ζητώντας από τον πρωθυπουργό να δώσει εξηγήσεις για τις κατηγορίες αυτές που προκύπτουν μέσα από το ηχητικό απόσπασμα.

Για την ιστορία το Μάιο του 2010 ο Ντενίζ Μπαϊκάλ παραιτήθηκε από την ηγεσία του CHP μετά τη δημοσιοποίηση ενός ροζ βίντεο στο YouTube, στο οποίο λέγεται ότι εμφανιζόταν ο Μπαϊκάλ σε περιπτύξεις με γυναίκα πολιτικό. Τότε ο βετεράνος πολιτικός είχε χαρακτηρίσει το περιστατικό ως πολιτικά υποκινούμενο τονίζοντας ότι επρόκειτο για συνωμοσία εναντίον του.

Εν τω μεταξύ ο Ερντογάν, στη χθεσινή προεκλογική του συγκέντρωση, απάντησε εμμέσως στις φήμες ότι την 25η Μαρτίου θα μεταδιδόταν ροζ βίντεο στο διαδίκτυο του Ταγίπ Ερντογάν με την γνωστή δημιογράφο Σαμγελί. «Ολοι περίμεναν ότι θα έρθει το χάος, πού ειναι το χάος;».

Μάλλον ο Ερντογάν πιστεύει ότι απευθύνεται σε «μπουνταλάδες». Αν δεν φοβόταν το χάος γιατί δεν άφησε τη λειτουργία του YouTube στη χώρα του;

Ωστόσο να σημειώσουμε ότι αν όντως υπάρχει το ροζ βίντεο του Ερντογάν με τη γοητευτική δημοσιογράφο , σίγουρα θα ανέβει στο YouTube . Μπορεί να μην το δουν στην Τουρκία αλλά θα το δει το λιγότερο όλη η Ευρώπη και η Αμερική.