Συνεχίζονται οι έρευνες  στον Ινδικό Ωκεανό για τον εντοπισμό του αγνοούμενου  της Malaysia Airlines και σήμερα ένα από τα οκτώ πλοία που βρίσκονται στη νέα ζώνη έρευνας ανέσυραν επιπλέοντα αντικείμενα τα οποία όμως δεν έχουν σχέση με το χαμένο αεροπλάνο.

Οι αυστραλιανές αρχές ανέφεραν ότι τα πλοία που αναζητούν το αγνοούμενο Μπόινγκ της πτήσης MH370 της εταιρείας Malaysia Airlines ανέσυραν επιπλέοντα αντικείμενα απο τον Ινδικό Ωκεανό, αλλά διαπιστώθηκε πως δεν έχουν σχέση με το χαμένο αεροπλάνο, ανακοίνωσαν οι αυστραλιανές αρχές.

Σύμφωνα με τις αυστραλιανές αρχές ήταν απ' ό,τι φαίνεται η πρώτη φορά που κάποιο από τα οκτώ πλοία που βρίσκονται στη νέα ζώνη έρευνας ανέσυραν επιπλέοντα αντικείμενα από τον Ινδικό Ωκεανό.

Δύο πλοία, το Haixun 01 της Κίνας και το HMAS Success της Αυστραλίας, ανέσυραν «έναν αριθμό αντικειμένων από τον ωκεανό. Όμως μέχρι τώρα δεν έχει ανακτηθεί κανένα αντικείμενο που να έχει επιβεβαιωθεί πως έχει σχέση με την πτήση MH370», ανακοίνωσε η Αυστραλιανή Αρχή Ναυτικής Ασφάλειας (AMSA).

Αεροπλάνα έχουν εντοπίσει από αέρος άλλα αντικείμενα, αλλά δεν έχει ακόμη ανασυρθεί κανένα.

TAGS