Βρετανικό δημοσίευμα αναφέρει, ότι ένα δωμάτιο της βίλας της οικογένειας Σουμάχερ θα μετατραπεί σε θάλαμο νοσοκομείου με υπερσύγχρονο εξοπλισμό αξίας 12 εκατ. ευρώ!

Θα μετακομίσει ο Μίκαελ Σουμάχερ στο σπίτι του στην Ελβετία, αν και βρίσκεται σε τόσο σοβαρή κατάσταση; Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, σχεδιάζει η σύζυγος του Μίκαελ να δημιουργήσει στη βίλα τους τις κατάλληλες υποδομές, ώστε να μπορεί να φιλοξενηθεί εκεί ο άνδρας της. Γιαυτόν τον σκοπό θα μετατραπεί ένα δωμάτιο της βίλας σε θάλαμο νοσοκομείου με υπερσύγχρονες ιατρικές συσκευές. Το κόστος της μετατροπής μαζί με τις υποδομές θα φτάσει τα δώδεκα εκατομμύρια ευρώ.

Η βρετανική εφημερίδα υποστηρίζει, ότι η Κορίνα Σουμάχερ είναι αποφασισμένη να χρησιμοποιήσει την οικογενειακή περιουσία για να πραγματοποιήσει τις αναγκαίες εργασίες στη βίλα του ζεύγους στην Ελβετία.

Μία άλλη βρετανική εφημερίδα, η Mirror, φιλοξενεί εξάλλου δηλώσεις του Φελίπε Μάσα. Ο πρώην συνάδελφος του Μίκαελ στη Ferrari , δεν χάνει τις ελπίδες του για τον φίλο του και αναφέρει χαρακτηριστικά: «Προσεύχομαι γιαυτόν κάθε ημέρα και δεν θα πάψω να τον σκέφτομαι, μέχρι να είναι πάλι εντάξει».