Άτυχος στην παρανομία του αποδείχτηκε ο 40χρονος ληστής αρτοποιείου, αφού την ώρα της εξόδου του «έπεσε» πάνω σε αποφασιστική αστυνομικίνα.

Η ληστεία διαπράχθηκε στις 2.30 μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, σε αρτοποιείο στην οδό Ευαγγελίστριας στα Κάτω Πολεμίδια.

Όταν έβγαινε από το αρτοποιείο ο δράστης, κρατώντας το πιστόλι στο χέρι του, έγινε αντιληπτός από γυναίκα-αστυνομικό, που μετά το τέλος της βάρδιας της,  περνούσε από το δρόμο με το αυτοκίνητο της.

Η αστυνομικός, καλώντας ενισχύσεις, καταδίωξε τον ένοπλο σε χωματόδρομους στην κοίτη του ποταμού παραπλεύρως του δρόμου Λεμεσού-Πλατρών. Με την βοήθεια και περιπολικών που κατέφθασαν, η αστυνομικός κατάφερε να συλλάβει τον ύποπτο, όταν το αυτοκίνητο του τελευταίου ακινητοποιήθηκε σε βαθούλωμα της κοίτης.

Ο φερόμενος ληστής, αποδείχτηκε πως ήταν 40χρονος με καταγωγή από την Ελλάδα. Στα χέρια της Αστυνομίας πέρασε και το πιστόλι-ομοίωμα του ληστή, που είχε φροντίσει να πετάξει σε σημείο του ξηροπόταμου, κατά την καταδίωξή του. Στις τσέπες του 40χρονου επίσης βρέθηκαν και τα 300 ευρώ, που είχε αποσπάσει από το αρτοποιείο.