current views are: 1

9 Απριλίου 2014
Δημοσίευση14:38

Ο Ολάντ… εξόρισε τα κινητά από το υπουργικό συμβούλιο

Τέλος τα SMS για τους υπουργούς της νέας κυβέρνησης της Γαλλίας! 

Δημοσίευση 14:38’
αρθρο-newpost

Τέλος τα SMS για τους υπουργούς της νέας κυβέρνησης της Γαλλίας! 

Τέλος τα SMS για τους υπουργούς της νέας κυβέρνησης της Γαλλίας! Ο πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ ζήτησε σήμερα από όλους τους υπουργούς να αφήνουν τα κινητά τους τηλέφωνα στην είσοδο προτού να μπουν στην αίθουσα για τη σύσκεψη του υπουργικού συμβουλίου, προκειμένου «να επικεντρώνονται πλήρως” στα υπό συζήτηση θέματα.

«Για να επικεντρώνονται (οι υπουργοί) σε αυτά που πρέπει να γίνουν, ο πρόεδρος αποφάσισε ότι δεν θα υπάρχουν πλέον κινητά τηλέφωνα στο υπουργικό συμβούλιο», επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Στεφάν Λε Φολ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων.

«Όλοι πλέον θα συζητούν και θα ακούν τι λέγεται και δεν θα παίζουν με τα πλήκτρα αυτού του καταπληκτικού εργαλείου», πρόσθεσε.

Ο Λε Φολ, που είναι ταυτοχρόνως και υπουργός Γεωργίας, διευκρίνισε ότι και ο ίδιος παρέδωσε το κινητό τηλέφωνό του σε έναν φρουρό ασφαλείας ενώ οι υπουργοί υποχρεώθηκαν επίσης να αφήσουν τις συσκευές τους «στην είσοδο».

Όσο για τον αν ο ίδιος ο Ολάντ τήρησε τον κανόνα του, ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης απάντησε αστειευόμενος ότι «δεν το επαλήθευσε».


σχετικα αρθρα