Δεν φαίνεται να τηρούνταν οι διαχωριστικές γραμμές μεταξύ της προσφοράς υπηρεσιών μασάζ σε πελάτες και του πληρωμένου έρωτα, σε διαμέρισμα στη Μέσα Γειτονιά.

Έπειτα από πληροφορίες που δόθηκαν στην Αστυνομία πως ο συγκεκριμένος χώρος λειτουργούσε ως πορνείο, οργανώθηκε το βράδυ της Τετάρτης, επιχείρηση.

Κατά την έφοδο των αστυνομικών στο διαμέρισμα εντοπίστηκαν μια 57χρονη εληνοκύπρια, δύο γυναίκες από την Ρουμανία ηλικίας 48 και 29 χρόνων κι ένας άντρας που βρισκόταν εκεί ως πελάτης.

Η ελληνοκύπρια που παρουσιαζόταν ως υπεύθυνη του παράνομου «κέντρου μασάζ», πρόβαλε κάποιους ισχυρισμούς για τις «δραστηριότητες» που λάμβαναν χώρα εντός του διαμερίσματος που εξετάζονται κι αξιολογούνται από την Αστυνομία.

Η χρέωση, σύμφωνα με πληροφορίες μας για την προσφορά ερωτικών υπηρεσιών, έφθαναν μέχρι και τα 80 ευρώ. Στον χώρο που ερευνήθηκε από την Αστυνομία βρέθηκαν χρήματα, αριθμός προφυλακτικών και ένα σημειωματάριο με στοιχεία πελατών του ονομαζόμενου Ινστιτούτου μασάζ.

Στη βάση των τεκμηρίων όμως που συγκεντρώθηκαν  και των στοιχείων που προέκυψαν γύρω από την εξεταζόμενη υπόθεση, οι τρεις ύποπτες οδηγήθηκαν σήμερα στο Δικαστήριο της Λεμεσού και με απόφασή του προφυλακίστηκαν για διάστημα 4 ημερών.