Τις φήμες της εξωσυζυγικής σχέσης της πρώην γυναίκας του με τον Τόνι Μπλερ επιβεβαίωσε ο μεγιστάνας των ΜΜΕ Ρούπερτ Μέρντοχ, στην πρώτη εφ' όλης της ύλης συνέντευξη που έδωσε τα τελευταία πέντε χρόνια.

«Το διαζύγιό μου με τη Γουέντι Ντενγκ δεν ήταν εύκολη υπόθεση, ήταν μια επίπονη διαδικασία», είπε και εξομολογήθηκε ότι η σχέση της με τον πρώην πρωθυπουργό της Βρετανίας ήταν η αιτία του διαζυγίου τους τον περασμένο χρόνο.

Ο Μέρντοχ αποκάλυψε στο περιοδικό Fortune ότι ήταν στην Αυστραλία όταν έμαθε ότι οι δυο τους συναντιούνταν στο ράντσο του στην Καλιφόρνια, όπου έμενε η μητέρα των δύο παιδιών του και σύζυγός του από το 1999. Ζήτησε από το προσωπικό του στο ράντσο να τον ενημερώσουν για το τι συνέβαινε και στη συνέχεια κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. στην κρεβατοκάμαρα Σύμφωνα με πληροφορίες των βρετανικών Μέσων, το προσωπικό είχε πει στον Μέρντοχ ότι η Ντενγκ και ο Μπλερ τάιζαν ο ένας τον άλλον στο στόμα και ότι μια φορά που είχε φτάσει εκεί ο πρώην πρωθυπουργός κατευθύνθηκε στην κρεβατοκάμαρα της 45χρονης και έκλεισε πίσω του την πόρτα. Ο Μπλερ αρνείται ότι είχε ποτέ ερωτική σχέση με την κατά 38 χρόνια νεότερη πρώην σύζυγο του Αυστραλού μεγιστάνα των ΜΜΕ.

Αφού ο 83χρονος Μέρντοχ κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου, έπειτα από 14 χρόνια γάμου, ενημερώθηκε και για ερωτικά e-mails που αντάλλασσαν οι δυο τους. «Μου λείπει τόσο πολύ ο Τόνι... Είναι τόσο γοητευτικός και τα ρούχα του πανέμορφα. Eχει τόσο ωραίο σώμα, έχει υπέροχα πόδια και κ...ο. Είναι ψηλόλιγνος και έχει υπέροχο δέρμα. Λατρεύω τα διαπεραστικά μπλε μάτια του και το αίσθημα κυριαρχίας που βγάζει πάνω στη σκηνή...», έγραφε ένα e-mail της Ντενγκ προς τον 60χρονο Μπλερ, σύμφωνα με το περιοδικό Vanity Fair.

Εν τω μεταξύ, ο Μέρντοχ υπερασπίστηκε την απόφαση να δώσει στον γιο του, Λέχλοχ, το δαχτυλίδι της διαδοχής στη μιντιακή αυτοκρατορία του και εξήγησε ότι χώρισε τη News Corporation σε δύο ομίλους για να κάνει «πιο εύρυθμη τη λειτουργία της».