Σε νοσοκομείο της Μόσχας νοσηλεύεται μία έγκυος δημοσιογράφος, η οποία δέχτηκε επίθεση από τον γνωστό ρώσο πολιτικό, Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι.

Ο εθνικιστής πολιτικός, επιτέθηκε με άσχημο τρόπο στην έξι μηνών έγκυο δημοσιογράφο Stella Dubovitskaya, όταν εκείνη του έκανε μια ερώτηση για τις κυρώσεις εναντίον της Ουκρανίας.

Ο 67χρονος βουλευτής πλησίασε απειλητικά την δημοσιογράφο κατά την διάρκεια δηλώσεων για το επεισόδιο που έγινε την Κυριακή του Πάσχα στα ανατολικά της Ουκρανίας.

Η δημοσιογράφος ρώτησε τον Ζιρινόφσκι αν η Ρωσία πρέπει να απαντήσει στην απαγόρευση εισόδου στους Ρώσους που επιβλήθηκε από την Ουκρανία. 

Τότε ο Ζιρινόφσκι άρχισε να παραληρεί πρώτα κατηγορώντας τις γυναίκες πολιτικούς στην Ουκρανία ότι είναι νυμφομανείς και μετά απευθυνόμενος στην έγκυο δημοσιογράφο της είπε ότι κι εκείνη είναι νυμφομανής!

Όταν εκείνη του απάντησε ότι είναι έγκυος ο Ζιρινόφσκι άρχισε να φωνάζει λέγοντας: "δεν είναι μέρος αυτό εδώ για σένα αν είσαι έγκυος! Χρειαζόμαστε υγιείς ανθρώπους! Οι έγκυες πρέπει να μην πηγαίνουν για δουλειά αλλά να κάθονται σπίτι τους και να φροντίζουν τα παιδιά τους! Το κατάλαβες; Τσακίσου και φύγε από εδώ καταραμένη λεσβία!"

Στη συνέχεια ο Ζιρινόφσκι δεν έμεινε μόνο στα λόγια και στις απειλές και έσπρωξε δυο από τους βοηθούς του προς την δημοσιογράφο λέγοντας: "Όταν θα σας πω πηγαίνετε και βιάστε την δυνατά! Φίλα την! Βούτηξέ την!" Ενας από αυτούς πήγε προς το μέρος της δημοσιογράφου και την θώπευσε προς έκπληξη όλων των υπολοίπων δημοσιογράφων!

Μετά άρχισε να φωνάζει: "Χριστός Ανέστη! Αληθώς Ανέστη!".

Ο Ζιρινόφσκι έχει ήδη παραπεμφθεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Ρωσικής Βουλής, ενώ θα ασκηθουν διώξεις εναντίον του μετά την μήνυση που υπέβαλλε ο εργοδότης της δημοσιογράφου.

TAGS