Περισσότεροι από 2,7 εκατομμύρια Αμερικανοί στήθηκαν μπροστά στους τηλεοπτικούς δέκτες τους για να παρακολουθήσουν το τελευταίο επεισόδιο του έκτου κύκλου της επιτυχημένης κωμωδίας Parks and Recreation στο οποίο έκανε ένα "πέρασμα" και η πρώτη κυρία των ΗΠΑ Μισέλ Ομπάμα.

Στο επεισόδιο που μεταδόθηκε την Πέμπτη από το τηλεοπτικό κανάλι NBC η Μισέλ Ομπάμα συναντιέται τυχαία με την Έιμι Πέλερ, την πρωταγωνίστρια της σειράς, σε ένα συνέδριο στο Σαν Φρανσίσκο και την ενθαρρύνει να φύγει από την κωμόπολη της Ιντιάνα όπου ζει και να δεχτεί μια θέση στην Υπηρεσία Εθνικών Πάρκων του Σικάγο, δηλαδή της πόλης από την οποία κατάγεται η σύζυγος του Αμερικανού προέδρου.

"Η αλλαγή για τον καθένα μας έρχεται σε μια καθορισμένη στιγμή", ήταν η ατάκα της Μισέλ Ομπάμα η οποία ενσάρκωσε τον εαυτό της στο σίριαλ.

Η 50χρονη πρώτη κυρία εμφανίζεται συχνά στην αμερικανική τηλεόραση. Στην 7 Μαΐου θα παίξει τον εαυτό της και στη σειρά Drama του καναλιού ABC.

Εκτός από την Ομπάμα, στο τελευταίο επεισόδιο του Parks and Recreation έκανε ένα σύντομο πέρασμα και ο σταρ της σειράς Mad Men Τζον Χαμ.