Απίστευτες εικόνες κάνουν το γύρο του κόσμου τις τελευταίες ώρες, που αποτυπώνουν τη χλιδή και τον απύθμενο πλούτο του Ντουμπάι που έχει τρελάνει τους μεγιστάνες εκεί. Έχοντας αποκτήσει τα πάντα και μη ξέροντας τι άλλο να κάνουν τα λεφτά τους αναζητούν ολοένα και πιο εκκεντρικές αγορές για να ξεχωρίσουν.

Παραγγέλνουν αυτοκίνητα με χρυσό αμάξωμα, αγοράζουν τίγρεις και λιοντάρια ως κατοικίδια ζώα για να ...στολίζουν τις βίλες τους , βάζουν καρχαρίες στις πισίνες τους και σκορπούν τα δολάρια όσο πιο ευφάνταστα μπορούν. Έχουν φτάσει στο σημείο να αγοράζουν μέχρι και σκουπιδοτενεκέδες χρυσούς !

Και όλα αυτά την ώρα που υπάρχουν παιδιά τα οποία πεθαίνουν από την πείνα και την έλλειψη νερού.

Θα μπορούσαν οι μεγιστάνες του Ντουμπάι να κάνουν μόδα την υιοθέτηση παιδιών αλλά και ενηλίκων, ανθρώπινες ψυχές που κοιμούνται κατάχαμα στα πεζοδρόμια και η ζωή τους είναι μία επίγεια κόλαση.

Να αφήσουν τα άγρια ζώα στο φυσικό τους περιβάλλον και να μην τα κάνουν ανόητα μπιμπελό στα αυτοκίνητά και στις βίλες τους.

Ίσως είναι η μόνη πόλη στον κόσμο όπου εκεί δημιουργείται μποτιλιάρισμα από φεράρι και πόρσε, όπου τα αυτοκίνητα της Αστυνομίας είναι διθέσια σπορ ,πανάκριβα αυτοκίνητα.

Τα πολλά σχόλια είναι περιττά.