Τη διοχέτευση ποσότητας πέραν των 7000 χαπιών «έκσταση», στην κυπριακή κοινωνία, σταμάτησε τα μεσάνυχτα, η Αστυνομία, προχωρώντας στην σύλληψη 64χρονου.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο του Γραφείου Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας γύρω στη 1μ.μ. σήμερα, αφίχθη στο αεροδρόμιο Πάφου, από τις Βρυξέλλες, 64χρονος για τον οποίο υπήρχαν πληροφορίες ότι θα μετέφερε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.

Μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών Πάφου  εντόπισαν τον 64χρονο και τον έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση. Στη συνέχεια τον υπέδειξαν σε τελωνειακό λειτουργό, ο οποίος προχώρησε σε έλεγχο των αποσκευών του. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, εντοπίστηκε εντός της ταξιδιωτικής βαλίτσας του 64χρονου, μια συσκευασία, η οποία περιείχε 7038 δισκία, έκσταση, συνολικού βάρους 1850 γραμμαρίων. Ο 64χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ η υπόθεση διερευνάται από το Επαρχιακό Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ Πάφου.

 Ο ύποπτος κατείχε ταξιδιωτικό  έγγραφο  από Γερμανία και είναι ηλικίας 64 χρόνων ενώ η ΥΚΑΝ εκτιμά πως κατασχέθηκε η μεγαλύτερη ποσότητα αυθεντικών χαπιών τύπου  « ECSTASY» στην Κύπρο.