current views are: 1

23 Μαΐου 2014
Δημοσίευση20:51

Κύπρος: Είχε «ρημάξει» τα παγκάρια μία 64χρονη Γερμανίδα

Στο στόχαστρο έβαλε παγκάρια εκκλησίας στην επαρχία Πάφου 64χρονη Γερμανίδα, κάτοικος Γεροσκήπου.

Δημοσίευση 20:51’
αρθρο-newpost

Στο στόχαστρο έβαλε παγκάρια εκκλησίας στην επαρχία Πάφου 64χρονη Γερμανίδα, κάτοικος Γεροσκήπου.

Στο στόχαστρο έβαλε παγκάρια εκκλησίας στην επαρχία Πάφου 64χρονη Γερμανίδα, κάτοικος Γεροσκήπου.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο του Γραφείου Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας στις 11:30 χθες το πρωί υπάλληλος της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου ενώ βρισκόταν στην εκκλησία του Αγίου Ραφαήλ στο Παχύαμμο εντόπισε την 64χρονη από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης να κλέβει χρήματα από το παγκάρι της εκκλησίας.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία Πόλεως Χρυσοχούς μέλη της οποίας έσπευσαν στο μέρος και εντόπισαν την 64χρονη. Ακολούθως η 64χρονη μεταφέρθηκε στα Γραφεία του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου όπου ανακρινόμενη παραδέχτηκε ότι απέσπασε από το παγκάρι της εκκλησίας του Αγίου Ραφαήλ το χρηματικό ποσό των δύο ευρώ , ενώ σύμφωνα με την ίδια πριν από λίγες μέρες είχε επίσης αποσπάσει από την ίδια εκκλησία το χρηματικό ποσό των σαράντα με σαρανταπέντε ευρώ.

Η 64χρονη ομολόγησε επίσης την απόσπαση χρημάτων και από άλλα παγκάρια εκκλησιών. Συγκεκριμένα η ίδια ανακρινόμενη ανέφερε στην Αστυνομία ότι μεταξύ των ημερομηνιών 1.1.2014 με 10.5.2014 σε επισκέψεις της στην Ιερά Μονή του Αγίου Νεοφύτου έκλεψε από το παγκάρι της εκκλησίας συνολικά το χρηματικό ποσό των εκατό ευρώ.

Ακόμη παραδέχτηκε πως εντός του 2014 αποπειράθηκε να κλέψει και το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στην περιοχή Επτά Αη Γιώργηδες στην Γεροσκήπου.

Η 64χρονη συνελήφθη  και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερη.


σχετικα αρθρα