Εντός των ημερών ανοίγει την πύλη της για την ελεύθερη πρόσβαση του κοινού η Μαρίνα της Λεμεσού, ενώ στις 19 Ιουνίου, στις 7 το βράδυ, προγραμματίστηκαν τα επίσημα εγκαίνιά της από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ήδη είναι έτοιμο το εμπορικό κομμάτι της Μαρίνας, εκεί όπου θα μπορεί να κυκλοφορεί ο κόσμος και να επισκέπτεται τους 12 χώρους αναψυχής και τα 42 καταστήματα, που έχουν χωροθετηθεί στο χερσαίο τμήμα. 

Αξίζει να σημειωθεί πως στους χώρους αναψυχής, περιλαμβάνονται επώνυμα καφέ κι εστιατόρια γνωστής αλυσίδας, ψαροταβέρνα κι ένα SPA Center με γυμναστήριο.

Το θαλάσσιο τμήμα της Μαρίνας της Λεμεσού, που λειτούργησε πριν από έναν χρόνο, διαθέτει 650 θέσεις ελλιμενισμού για πολυτελή σκάφη αναψυχής μήκους από 8 έως 115 μέτρα. Μπορεί να παρέχει ολοκληρωμένες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και διευκολύνσεις, ενώ η ομάδα έμπειρων επαγγελματιών διασφαλίζει την ομαλή λειτουργία όλων των εγκαταστάσεων. 

Η Μαρίνα Λεμεσού τοποθετεί την Κύπρο στο ναυτικό χάρτη σκαφών αναψυχής και συμβάλλει αισθητά στην οικονομική ανάπτυξη του νησιού.