Μόλις μία εβδομάδα πέρασε από το φριχτό έγκλημα στο Πακιστάν όπου 25χρονη έγκυος λιθοβολήθηκε μέχρι θανάτου επειδή παντρεύτηκε τον άνδρα που αγάπησε και η ιστορία επαναλήφθηκε.

Αυτή τη φορά, το θύμα μία κοπέλα 20 ετών, πυροβολήθηκε στο κεφάλι και πετάχτηκε σε αρδευτικό κανάλι! Ευτυχώς η κοπέλα κατάφερε και επέζησε και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, η Σάμπα Κάιζερ, περίπου 20 ετών, πυροβολήθηκε από τον πατέρα, τον αδελφό και δύο άλλους συγγενείς της στη συνοικία Χαφιζαμπάντ της κεντρικής επαρχίας Παντζάμπ, δήλωσε στο Γερμανικό Πρακτορείο ο αξιωματικός της αστυνομίας Ζαμπιτανί Καν. 

Στη συνέχεια, την έβαλαν μέσα σε ένα σάκο και την πέταξαν σε κανάλι θεωρώντας ότι είναι νεκρή, είπε ο Καν, αλλά εκείνη επέζησε και με τη βοήθεια κατοίκων της περιοχής κατάφερε να φθάσει σε νοσοκομείο λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης. 

Η οικογένειά της είχε εξοργιστεί μαζί της γιατί η Σάμπα παντρεύτηκε τον άνδρα που αγαπούσε, τον Μοχάμεντ Κάιζερ, σε δικαστήριο αυτή την εβδομάδα χωρίς τη συγκατάθεση του πατέρα και των αδελφών της. 

Ένας άλλος αξιωματικός της αστυνομίας, ο Ζαφάρ Ικμπάλ, είπε ότι η γυναίκα νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση. 

Μία από τις σφαίρες διαπέρασε το πρόσωπό της κι άλλη μία την έπληξε στο χέρι, είπε ο Ικμπάλ. Σύμφωνα με τον Καν, η αστυνομία συνέλαβε τον πατέρα της Μακσούντ Άχμεντ και τον αδελφό της Ισχφάκ Μακσούντ κι αναζητεί άλλους δύο υπόπτους.