Νέο σοκ προκαλεί υπόθεση βιασμού στην Ινδία.

Ένα κορίτσι 6 ετών βιάστηκε από δύο άντρες μέσα στο σχολείο του σχολείο στην πόλη Μπάνγκαλορ, όπως κατήγγειλαν οι γονείς του.

Την καταγγελία ανακοίνωσε η αστυνομία το πρωί της Πέμπτης, ενώ ινδικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι το κοριτσάκι βιάστηκε από δύο γυμναστές όταν βγήκε από την τάξη για να πάει στην τουαλέτα.

Σύμφωνα με την καταγγελία το περιστατικό συνέβη την 2η Ιουλίου, όμως οι γονείς του κοριτσιού πιστεύουν ότι σίγουρα το παιδί δέχτηκε επίθεση στις αρχές της εβδομάδας που πέρασε. Τότε η μικρή παραπονέθηκε πως την πονούσε το στομάχι της και την πήγαν να εξεταστεί από έναν παιδίατρο, όπως μετέδωσε το ινδικό τηλεοπτικό δίκτυο NDTV.

«Η υπόθεση αυτή μας αναφέρθηκε την Τρίτη», δήλωσε ο Τ. Ντ. Παουάρ, ένας αξιωματικός της αστυνομίας και πρόσθεσε ότι αναμένεται να εκδοθεί μια ιατρική διάγνωση για το κοριτσάκι, ενώ τρεις άνθρωποι έχουν τεθεί υπό κράτηση για να ανακριθούν.

Εξοργισμένοι γονείς συγκεντρώθηκαν και διαδήλωσαν έξω από το σχολείο Βίμπγκιορ, απαιτώντας η διεύθυνσή του να αναλάβει τις ευθύνες της, ενώ ορισμένοι από τους διαδηλωτές έριξαν τις πύλες του κτιρίου παρά το ότι η αστυνομία προσπάθησε να τους περιορίσει.

Το θέμα των σεξουαλικών επιθέσεων στην Ινδία απασχολεί διαρκώς την επικαιρότητα στη χώρα αυτή μετά το βιασμό και τον βάναυσο ξυλοδαρμό που είχε αποτέλεσμα τελικά να χάσει τη ζωή της μια 23χρονης φοιτήτριας στο Νέο Δελχί τον Δεκέμβριο του 2012, όμως φαίνεται πως τα τραγικά περιστατικά δεν έχουν τέλος.