Σοκάρει την Ιταλία η υπόθεση δύο αμερικανών στρατιωτών που κατηγορούνται ότι βίασαν και χτύπησαν μία ιερόδουλη από τη Ρουμανία η οποία ήταν έγκυος.

Οι δύο άνδρες, ηλικίας 21 και 22 ετών, που υπηρετούν σε μια μονάδα αλεξιπτωτιστών που εδρεύει στη Βιντσέντσα, συνελήφθησαν προχθές Τετάρτη και θα παραπεμφθούν στην δικαιοσύνη της Ιταλίας, όπως ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Δικαιοσύνης της χώρας.

«Οι δύο στρατιώτες θα δικαστούν στην Ιταλία. Η απόφαση αυτή είναι οριστική», ανέφερε σήμερα ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντρέα Ορλάντο σε ανάρτησή του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter.

Η ιταλική αστυνομία, που δεν έδωσε στη δημοσιότητα το όνομα της γυναίκας, ανέφερε ότι οι ύποπτοι κατηγορούνται πως την απήγαγαν και τη βίασαν στις αρχές του Ιουλίου. Κατόπιν την ξυλοκόπησαν και την εγκατέλειψαν σε ένα χωράφι.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά της έκλεψαν και το πορτοφόλι! Η αστυνομία συνέλαβε τους δύο στρατιώτες καθώς η γυναίκα είχε απομνημονεύσει τον αριθμό της πινακίδας του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν.

Ο ένας από αυτούς τους δύο αλεξιπτωτιστές είχε επίσης κατηγορηθεί για το βιασμό μιας έφηβης 17 ετών σε μια επίθεση η οποία είχε διαπραχθεί τον περασμένο Νοέμβριο, σύμφωνα με την ιταλική αστυνομία.