current views are: 1

27 Ιουλίου 2014
Δημοσίευση23:30

Oι διαρρήκτες κρατούσαν ως ενθύμιο τις κλειδαριές!

«Λαβράκια» βρήκαν οι αστυνομικοί σε διαμέρισμα Γεωργιανών, έπειτα από πληροφορία πως στον εκεί βρισκόταν μεγάλη ποσότητα κλοπιμαίων.

Δημοσίευση 23:30’
αρθρο-newpost

«Λαβράκια» βρήκαν οι αστυνομικοί σε διαμέρισμα Γεωργιανών, έπειτα από πληροφορία πως στον εκεί βρισκόταν μεγάλη ποσότητα κλοπιμαίων.

«Λαβράκια» βρήκαν οι αστυνομικοί σε διαμέρισμα Γεωργιανών στη Λεμεσό, έπειτα από πληροφορία πως στον εκεί βρισκόταν μεγάλη ποσότητα κλοπιμαίων.

Σύμφωνα με το kathimerini.com.cy εντοπίστηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ρολόγια, τσάντες, πορτοφόλια, κινητά τηλέφωνα και κοσμήματα, η αξία των οποίων υπολογίζεται σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Στο διαμέρισμα που ερευνήθηκε οι αστυνομικοί βρήκαν και παρέλαβαν ως τεκμήρια, διαρρηκτικά εργαλεία όπως και κλειδαριές που αφαιρέθηκαν μετά τις διαρρήξεις σπιτιών. Η 30χρονη ένοικός του συνελήφθη και ισχυρίστηκε πως τα κλοπιμαία προσκόμισε στο διαμέρισμα 40χρονος συμπατριώτης της, ο οποίος καταζητείται από την Αστυνομία.

Δύο πολίτες αναγνώρισαν μεταξύ των κλοπιμαίων ειδών που τους παρουσιάστηκαν στην Αστυνομία, είδη που είχαν αποσπαστεί μετά τις διαρρήξεις των κατοικιών τους. Είναι χαρακτηριστικό πως και στις δύο περιπτώσεις οι διαρρήκτες μπήκαν στα σπίτια αφαιρώντας τις κλειδαριές στην εξώπορτα, τις οποίες κράτησαν κι ως ενθύμιο!


σχετικα αρθρα