Ινδονησία: Βρήκε την οικογένειά της 10 χρόνια μετά το τσουνάμι!

Ινδονησία: Βρήκε την οικογένειά της 10 χρόνια μετά το τσουνάμι!

Δέκα χρόνια μετά το φονικό τσουνάμι που έπληξε την Ινδονησία, μια 14χρονη επανενώθηκε με την οικογένειά της.

Στις 26 Δεκεμβρίου 2004, η 4χρονη τότε Ραντατούλ Τζάνα και ο 7χρονος αδερφός της, χωρίστηκαν από τους γονείς τους, την ώρα που σκαρφάλωσαν επάνω σε ένα κομμάτι ξύλου.

Η μητέρα της Τζάνα, Τζαμάλια και ο σύζυγός της επέζησαν και έψαχναν για τα παιδιά τους, σταμάτησαν όμως μετά από ένα μήνα θεωρώντας πως είχαν πεθάνει στο καταστροφικό τσουνάμι.

Ο αδερφός της Τζαμάλια, τον Ιούνιο εντόπισε ένα κοριτσάκι που έμοιαζε με την μικρή να επιστρέφει από το σχολείο και άρχισε να κάνει έρευνες γι' αυτήν. Ανακάλυψε πως η μικρή είχε παρασυρθεί από τα νερά στην επαρχία Ατσε, διασώθηκε από έναν ψαρά και τη μεγάλωσε η ηλικιωμένη μητέρα του που την ονόμασε Γουένι.

Η Τζαμάλια και ο σύζυγός της, επισκέφτηκαν το κορίτσι στα τέλη Ιουνίου και διαπίστωσαν ότι ήταν η κόρη τους. «Ο σύζυγός μου κι εγώ είμαστε πολύ χαρούμενοι. Είμαστε τόσο ευγνώμονες στο Θεό για την επανένωσή μας με το παιδί μας, μετά από 10 χρόνια» δήλωσε η Τζαμάλια. «Η καρδιά μου χτυπούσε τόσο γρήγορα, όταν την είδα. Αγκαλιαστήκαμε και ένιωσε τόσο άνετα στην αγκαλιά μου» πρόσθεσε.

Η μητέρα δήλωσε επίσης πρόθυμη να περάσει από τεστ DNA προκειμένου να αποδειχθεί ότι η μικρή είναι κόρη της, αν και δεν έχει καμία αμφιβολία καθώς την αναγνώρισε αμέσως.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο