Με δεκάδες μηνύματα έχουν κατακλυστεί τα social media για τον πρόωρο χαμό του ταλαντούχου ηθοποιού Robin Williams

Ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα σε ανακοίνωσή του αναφέρθηκε στους πολλούς ρόλους που είχε ερμηνεύσει ο ηθοποιός: «Ο Ρόμπιν Ουίλιαμς αεροπόρος, γιατρός, τζίνι, νταντά, πρόεδρος, καθηγητής, Πίτερ Παν και ό,τι άλλο εκπροσωπούσε ανάμεσα σε αυτούς τους ρόλους. Αλλά ήταν μοναδικός...Η οικογένεια Ομπάμα εκφράζει τη βαθιά της θλίψη στην οικογένεια του Ρόμπιν, στους φίλους του και σε όλους όσοι μπόρεσαν να εκφραστούν χάρη στον Ρόμπιν Ουίλιαμς».

 

 

«Ο Ρόμπιν ήταν μία καταιγίδα κωμικής ιδιοφυϊας και το γέλιο μας ήταν ο κεραυνός που τον συντηρούσε. Ήταν φίλος και δεν μπορώ να πιστέψω ότι έφυγε», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο σκηνοθέτης Στίβεν Σπίλμπεργκ.

 

 

Ο κωμικός Μπεν Στίλερ έγραψε κι εκείνος στο Twitter: «Τον γνώρισα όταν ήμουν 13 ετών και ήμουν μεγάλος θαυμαστής του κι ήταν τόσο ευγενής και τον παρακολουθούσα να είναι ευγενής με κάθε θαυμαστή του...Και με άλλους ηθοποιούς ήταν τόσο γενναιόδωρος και μεγαλοφυής. Τούς έκανε όλους να αισθάνονται ιδιαίτεροι και ίσοι δίπλα του, παρότι ο ίδιος ήταν η μεγαλοφυία».

 

 

 

Ο παραγωγός Ντέιβιντ Ι.Κέλι, δημιουργός της τηλεοπτικής σειράς «The Crazy Ones» στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Ουίλιαμς, αναφέρει σε ανακοίνωσή του: «Το ταλέντο του ήταν επικό. Αλλά το ίδιο κι ίσως περισσότερο ήταν η καλοσύνη και η ανθρωπιά του. Μία ευγενική ψυχή που μας άγγιξε όλους».

 

 

 

«Δεν έχω γνωρίσει πιο γλυκό, έξυπνο και ευγενικό άνθρωπο από τον Ρόμπιν...Δεν συγκρίνεται με κανενός άλλου η δέσμευσή του ως καλλιτέχνη να μας φτιάχνει τη διάθεση και να μας κάνει να χαιρόμαστε», έγραψε ο Τζον Τραβόλτα.