Με μια ειδική λειτουργία- δέηση προς την ειρήνη και τη συμφιλίωση στην κορεατική χερσόνησο ολοκληρώνει την επίσκεψή του ο πάπας Φραγκίσκος στη Νότια Κορέα. 

Η λειτουργία θα τελεστεί στον καθεδρικό ναό Μγιεονγντόνγκ της Σεούλ όπου αναμένεται να παραβρεθεί και η πρόεδρος της Νότιας Κορέας Παρκ Γκεούν- χε. Αντιθέτως το καθεστώς της Βόρειας Κορέας αρνήθηκε να στείλει αντιπροσωπεία για να βρεθεί στη λειτουργία όπου θα χοροστατήσει ο πάπας. 

Ο ποντίφικας είναι επίσης προγραμματισμένο να έχει συνάντηση με επτά γυναίκες τις αποκαλούμενες «γυναίκες αναψυχής» που ήταν σκλάβες του σεξ από τα ιαπωνικά στρατεύματα κατοχής κατά τη διάρκεια του Β’ 'Παγκοσμίου Πολέμου. Είναι οι γυναίκες που επέζησαν από την ιαπωνική δουλεία και πλέον ζητούν επίσημη συγγνώμη από τις αρχές του Τόκιο για τα δεινά που πέρασαν. «Δεν ξέρω τι θα πάω να πω στον παπά, όταν τον συναντήσω», είπε μια από αυτές τις γυναίκες η Λι Γιονγκ Σο. «Θα ήθελα απλώς να έχω μια ευκαιρία να τον αγκαλιάσω» ανέφερε. 

Στον καθεδρικό ναό, ο Φραγκίσκος θα συναντηθεί επίσης με εκπροσώπους άλλων θρησκειών της Νότιας Κορέας όπως οι Βουδιστές οι Κομφουκιανοί και οι Προτεστάντες.