Πατέρας μαθήτριας ήταν ο δράστης που της αιματηρής επίθεσης σε δημοτικό σχολείο της Κίνας, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρία άτομα.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα ένας άνδρας οπλισμένος με μαχαίρι εισέβαλε στο δημοτικό σχολείο Ντονγκφάνγκ της πόλης Σιγιάν στην επαρχία Χουμπέι στην κεντρική Κίνα και επιτέθηκε σε εννέα ανθρώπους σκοτώνοντας τρεις μαθητές, ενώ στη συνέχεια αυτοκτόνησε πηδώντας από το μπαλκόνι.

Ο δράστης επιτέθηκε στο συγκεκριμένο σχολείο, επειδή η διεύθυνση του σχολείου δεν είχε επιτρέψει στην κόρη του να εγγραφεί για το νέο τρίμηνο καθώς δεν είχε ολοκληρώσει τις σχολικές της εργασίες στη διάρκεια των διακοπών, μετέδωσε το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο CCTV.

Ο δράστης --του οποίου έγινε γνωστό μόνο το επίθετο Τσαν--τραυμάτισε έναν καθηγητή και οκτώ μαθητές, τρεις εκ των οποίων πέθαναν κατά την μεταφορά τους στο νοσοκομείο, σύμφωνα με τον CCTV.

Τον Μάιο, ένας άνδρας οπλισμένος με μαχαίρι τραυμάτισε οκτώ μαθητές σε δημοτικό σχολείο μίας άλλης πόλης στην Χουμπέι.

Τον Δεκέμβριο του 2012, άνδρας οπλισμένος με μαχαίρι εισέβαλε στο δημοτικό σχολείο χωριού στην κεντρική επαρχία Χενάν και τραυμάτισε 23 μαθητές.

TAGS