current views are: 1

2 Σεπτεμβρίου 2014
Δημοσίευση13:07

Malaysia Airlines: Πείτε μας τι θέλετε να κάνετε πριν πεθάνετε!

Μια άκρως… αποτυχημένη καμπάνια λάνσαραν οι υπεύθυνοι της Malaysia Airlines!

Δημοσίευση 13:07’
αρθρο-newpost

Μια άκρως… αποτυχημένη καμπάνια λάνσαραν οι υπεύθυνοι της Malaysia Airlines!

Μια άκρως… αποτυχημένη καμπάνια λάνσαραν οι υπεύθυνοι της Malaysia Airlines, προκειμένου να προωθήσουν την αεροπορική εταιρεία, η οποία πήρε τον κατήφορο, μετά τις δύο πρόσφατες αεροπορικές τραγωδίες.

Σύμφωνα με την καμπάνια, η εταιρεία υπόσχεται να ικανοποιήσει όλες τις επιθυμίες των επιβατών της, ενώ μεταξύ άλλων τους τάζει δωρεάν εισιτήρια και iPad.

Αυτό που είχαν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι, είναι να κοινοποιήσουν στην εταιρεία όπως θέλουν αυτό που στην Αμερική και σε άλλες δυτικές χώρες είναι γνωστό ως «bucket list» (όλα όσα θέλει να κάνει κάποιος στη ζωή του, πριν πεθάνει).

Όπως ήταν φυσικό, η καμπάνια των Μαλαισιανών Αερογραμμών έμεινε στον «αέρα» μόνο για λίγες ώρες, καθώς οι υπεύθυνοι συνειδοτοποίησαν πως με αυτόν τον τρόπο δεν πρόκειται να ανακτήσουν την εμπιστοσύνη των επιβατών.

Υπενθυμίζεται πως τον Μάρτιο η πτήση MH370 που εκτελούσε το δρομολόγιο Κουάλα Λουμπούρ – Πεκίνο, εξαφανίστηκε από τα ραντάρ, παίρνοντας μαζί του τους 227 επιβάτες και το 12μελές πλήρωμα. 

Λίγους μήνες μετά, η πτήση 17 συντρίβεται, πιθανότατα από πύραυλο, ενώ πετούσε πάνω από τον εναέριο χώρο της ανατολικής Ουκρανίας. Οι 283 επιβάτες και το 15μελές πλήρωμα βρίσκουν ακαριαίο θάνατο. 

Ντ. Μ.


σχετικα αρθρα