Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν αστυνομικοί στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ καθώς ανακάλυψαν τα λείψανα τριών βρεφών μέσα σε ένα σπίτι-χωματερή, γεμάτο με αρουραίους.

Τα λείψανα του ενός βρέφους βρέθηκαν στο βάθος μιας ντουλάπας, σε ένα δωμάτιο του σπιτιού στην πόλη Όξμπριτζ, περίπου 60 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Βοστώνης. Οι αστυνομικοί βρήκαν άλλους δύο σκελετούς που πιστεύεται ότι ανήκαν σε νεογέννητα όταν ερεύνησαν διεξοδικά το σπίτι, και για αυτό τον λόγο συνέλαβαν μία 31χρονη. 

Όπως ανέφερε η εφημερίδα Μπόστον Χέραλντ πριν από δύο εβδομάδες οι κοινωνικές υπηρεσίες της πόλης είχαν απομακρύνει από το σπίτι που ήταν σε άθλια κατάσταση, τέσσερα παιδιά ηλικίας από 6 μηνών μέχρι 13 ετών.

Η Έρικα Μάρεϊ, που πιστεύεται ότι είναι η μητέρα και των επτά παιδιών, των τριών νεκρών βρεφών και των τεσσάρων που ζούσαν μαζί της, προφυλακίστηκε και αντιμετωπίζει πολλές κατηγορίες για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο.

Οι αστυνομικοί υποχρεώθηκαν να φορέσουν στολές για προστασία από επικίνδυνα υλικά κατά την έρευνα που πραγματοποίησαν στον χώρο.