Ηταν από τα πιο στυγερά εγκλήματα που είχαν συγκλονίσει τις ΗΠΑ

Στο Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών ξύπνησαν οι μνήμες για το φρικιαστικό έγκλημα, το οποίο συνέβη στις 12 Νοεμβρίου το 2012, όταν η 17χρονη τότε Σαμπρίνα Ζίνιχ έσφαξε τη θετή της μητέρα Λίζα Νόεφελ

Η 41χρονη είχε υιοθετήσει μαζί με τον πρώτο της σύζυγο, την μικρή- τότε- Σαμπρίνα γιατί δεν μπορούσε να κάνει παιδιά αν και τα αγαπούσε πολύ. Όλα πήγαιναν καλά και ήταν μεταξύ τους πολύ αγαπημένοι. Ωστόσο, όλα άλλαξαν όταν το ζευγάρι χώρισε και εκείνη γνώρισε τον Κέβιν, ο οποίος όπως αποδείχτηκε ήταν ο ηθικός αυτουργός του ανατριχιαστικού εγκλήματος. 

Εκείνος, όπως αποφάνθηκε το δικαστήριο «πούλησε» έρωτα στην 17χρονη –τότε- κοπέλα, η οποία προκειμένου να έχει την αποκλειστικότητα του ίδιου, μαχαίρωσε τη θετή της μητέρα 12 φορές και τη χαράκωσε 166 φορές. 

Το δικαστήριο την κήρυξε ένοχη, καταδικάζοντας την σε ισόβια κάθειρξη, αλλά με τη δυνατότητα αποφυλάκισης σε 30 χρόνια υπό όρους και προϋποθέσεις ενώ κι εκείνος οδηγήθηκε στη φυλακή μέχρι να γίνει η δική του δίκη.

Όπως μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ ο άντρας ήθελε να σκοτώσει την σύζυγό του για τις 800.000 δολάρια της ασφάλειας ζωής της συζύγου του.