Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση πως μία 49χρονη στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ ντυνόταν μάγισσα, έδενε την 7χρονη εγγονή της στο γκαράζ και τη χτυπούσε με μαστίγιο!

Ο λόγος για την Gevena Robinson, όπως μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, φέρεται να πήγε μόνη της το παιδί στο Νοσοκομείο, λέγοντας ότι δεν μπορεί να την κρατήσει πλέον υπό έλεγχο. Το προσωπικό του Νοσοκομείου, όμως, βρήκε σημάδια κακοποίησης στο σώμα της 7χρονης.

Όταν την ρώτησαν για αυτά, άκουσαν μία πολύ παράξενη ιστορία. Το κοριτσάκι είπε πώς η 49χρονη φορούσε μία πράσινη μάσκα, την έδενε στο γκαράζ τα βράδια και την ανάγκαζε να κοιμάται με το τζιν της, γιατί «δεν ήταν καλό κορίτσι». 

Η 49χρονη κατηγορείται επίσης πως τη χτυπούσε  με ένα μαύρο και πορτοκαλί μαστίγιο, κρατούσε στο λαιμό της ένα μαχαίρι, που χρησιμοποιούσε για «μαγικό ραβδί» και την τρόμαζε λέγοντάς της ότι τα πλάσματα της σοφίτας θα της επιτεθούν τη νύχτα.

Οι γείτονες  όχι μόνο δηλώνουν ότι δεν πιστεύουν την ιστορία, αλλά τη βρίσκουν και αστεία υποστηρίζοντας ότι η Robinson είναι πολύ καλή και με τα 4 παιδιά που φροντίζει.

Ωστόσο, η αστυνομία έχει βρει στοιχεία που υποστηρίζουν τις κατηγορίες. Εκτός από τα σημάδια στο σώμα του παιδιού, βρήκαν στο σπίτι μία στολή μάγισσας, λουριά σκύλου και ένα μαστίγιο.

Ένα από τα άλλα παιδιά, υπό τη φροντίδα της ίδιας γυναίκας, είπε στις Αρχές ότι τον έκοψε στο δάχτυλο με ένα ψαλίδι. 

Και τα τέσσερα παιδιά έχουν μετακινηθεί.

Η Robinson συνελήφθη την Τρίτη, της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για παιδική κακοποίηση, και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη. 

TAGS