Κανένα σημάδι ζωής δεν έχει δώσει εδώ και 6 ημέρες η ηθοποιός Μίστι Άπαμ η οποία υποδυόταν μία οικονόμο στην ταινία όπου πρωταγωνιστούσε η Μέριλ Στριπ, «Αύγουστος».

Σύμφωνα με τις αρχές η ηθοποιός εθεάθη για τελευταία φορά όταν έφευγε την Κυριακή από ένα διαμέρισμα στην περιοχή Όμπερν, περίπου 20 χιλιόμετρα νότια του Σιάτλ.

Όπως δήλωσε ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος του Όμπερν, Στιβ Στόκερ την εξαφάνιση της 32χρονης ανέφερε στην αστυνομία ο πατέρας της.

Όπως αναφέρουν οι αρχές την ημέρα της εξαφάνισης της Μίστι Άπαμ, το τηλεφωνικό κέντρο της αστυνομίας έλαβε μία κλήση για πιθανή απόπειρα αυτοκτονίας, ωστόσο όταν οι αστυνομικοί κατέφθασαν στο διαμέρισμα η Άπαμ είχε ήδη φύγει. 

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ύποπτοι ή στοιχεία για την εξαφάνισή της και οι αρχές εικάζουν ότι η γυναίκα έφυγε με τη δική της ελεύθερη βούληση, δήλωσε ο διοικητής Στόκερ. 

Πάντως οι γονείς της 32χρονης ηθοποιού δήλωσαν ότι η κοπέλα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και έπαιρνε φάρμακα, ενώ η αστυνομία κατά το παρελθόν είχε ανταποκριθεί σε 4 κλήσεις για απόπειρα αυτοκτονίας από το ίδιο διαμέρισμα.