current views are: 1

15 Οκτωβρίου 2014
Δημοσίευση06:58

Δύο νεκροί στην Ιταλία από τις βροχοπτώσεις

Δύο γυναίκες ηλικίας 65 και 67 ετών έχασαν την ζωή τους από το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας που πλήττει πολλές περιοχές της Ιταλίας. 

Δημοσίευση 06:58’
αρθρο-newpost

Δύο γυναίκες ηλικίας 65 και 67 ετών έχασαν την ζωή τους από το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας που πλήττει πολλές περιοχές της Ιταλίας. 

Δύο γυναίκες ηλικίας 65 και 67 ετών έχασαν την ζωή τους από το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας που πλήττει πολλές περιοχές της Ιταλίας

Οι γυναίκες βρίσκονταν μέσα σε Ι.Χ. αυτοκίνητο έχασαν την ζωή τους από υπερχείλιση χείμαρρου, έξω από την πόλη Γκροσσέτο. 

Επίσης, στην κωμόπολη Ορμπετέλλο, στην περιφέρεια της Τοσκάνης, ο δήμος ζήτησε από τους κατοίκους διαμέσου μηνυμάτων που εστάλησαν στα κινητά τηλέφωνα, να εγκαταλείψουν τα ισόγεια και τους πρώτους ορόφους των πολυκατοικιών, ενώ πραγματοποιήθηκαν και δεκάδες, προληπτικές εκκενώσεις διαμερισμάτων. 

Οκτώ επίσης άτομα  που είχαν εγκλωβισθεί σε δυο σπίτια έξω από το Ορμπετέλλο μεταφέρθηκαν σε ασφαλή περιοχή, ενώ εξαιτίας των συνεχών βροχοπτώσεων έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην οδική αρτηρία της Αουρέλια, η οποία συνδέει την Ρώμη με την βορειοδυτική Ιταλία. 

Υπενθυμίζεται ότι τις τελευταίες τέσσερις ημέρες οι αδιάκοπτες βροχοπτώσεις προκάλεσαν τεράστια προβλήματα και καταστροφές πρώτα στην πόλη της Γένοβας – ένας πενηνταεπτάχρονος νοσοκόμος έχασε την ζωή του- και αμέσως μετά στην Πάρμα, όπου ο χείμαρρος Μπαγκάντζα έσπασε τα φράγματα παρασύροντας δεκάδες αυτοκίνητα.


σχετικα αρθρα