current views are: 1

22 Οκτωβρίου 2014
Δημοσίευση14:07

Υδρομετεωρολόγος υποστηρίζει ότι το Boeing της Malaysia δεν έπεσε στον ωκεανό!

Νέα διάσταση έδωσε ο υδρομετεωρολόγος Aron Gingis στο θρίλερ με το εξαφανισμένο Boeing της Malaysia Airlines.

Δημοσίευση 14:07’
αρθρο-newpost

Νέα διάσταση έδωσε ο υδρομετεωρολόγος Aron Gingis στο θρίλερ με το εξαφανισμένο Boeing της Malaysia Airlines.

Νέα διάσταση έδωσε ο υδρομετεωρολόγος Aron Gingis στο θρίλερ με το εξαφανισμένο Boeing της Malaysia Airlines.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Gingis υποστηρίζει ότι οι αλλαγές στο μοτίβο των σύννεφων μπορούν να λύσουν το μυστήριο με την πτήση MH370 της Malaysia Airlines, η οποία εξαφανίστηκε από τα ραντάρ τα ξημερώματα της 8ης Μαρτίου, μια ώρα αφού είχε απογειωθεί από την Κουάλα Λουμπούρ για το Πεκίνο.

Πιο συγκεκριμένα, ο αυστραλός επιστήμονας θεωρεί πως αν εξεταστούν οι δορυφορικές εικόνες μπορεί κανείς να καταλάβει που βρίσκεται το αεροπλάνο – φάντασμα, αφού τα σύννεφα αλλάζουν από τα ίχνη συμπίεσης των αεροπλάνων.

Κι όλα αυτά την ώρα που η εταιρεία Inmarsat, που παρείχε στις αρχές τις εικόνες από τους δορυφόρους, άφησε να εννοηθεί πως μπορεί να υπάρχει… αμφιβολία για το που βρίσκεται το Boeing!

Μάλιστα, ο Aron Gingis τον περασμένο Απρίλιο απευθύνθηκε στις μαλαισιανές αρχές με επιστολή και ενημέρωσε πως υπάρχουν ρεαλιστικές πιθανότητες να ακολουθήσουν το «μονοπάτι» της πτήσης MH370 και να ακολουθήσουν την κατεύθυνσή της ώστε, πιθανότατα να εντοπίσουν το σημείο όπου προσγειώθηκε ή συνετρίβη!

«Είμαι βέβαιος ότι θα μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε την ειδικότητά μας για να αναγνωρίσουμε το από που πέρασε η πτήση και να κατευθύνουμε τις ερευνητικές αρχές και τους διασώστες στο να σώσουν ή να ανακτήσουν τους επιβάτες της», ανέφερε στην επιστολή του. 

Από την πλευρά της όμως, η Μαλαισία δεν έδειξε να ενδιαφέρεται ιδιαίτερα, με αποτέλεσμα ο αυστραλός επιστήμονας να στραφεί στις αρχές της Αυστραλίας.

Όμως η αυστραλιανή αρχή για την ασφάλεια των Μεταφορών ζήτησε από τον Gingis να απαντήσει σε κάποιες ερωτήσεις σχετικά με την τεχνική του, αλλά εκείνος δεν θέλησε να το κάνει από το φόβο μήπως θέσει σε κίνδυνο τα εμπορικά του συμφέροντα! 

Έτσι, η νέα αναζήτηση της πτήσης MH370 τελείωσε… πριν καν αρχίσει. 


σχετικα αρθρα