Θα χρειαστεί πολλά χρόνια για να αναρρώσει ο Μίκαελ Σουμάχερ, αν και σημειώνει πρόοδο, σύμφωνα με τον γάλλο γιατρό που τον παρακολουθεί.

«Έχω παρατηρήσει κάποια πρόοδο αλλά θα ήθελα να πω πως θα πρέπει να του δώσουμε χρόνο» τόνισε στο ραδιόφωνο RTL ο Ζαν-Φρανσουά Παγιέν, που ήταν στην ιατρική ομάδα του στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ.

«Είναι στην ίδια θέση με τους άλλους ασθενείς. Έχουμε μια χρονική κλίμακα από ένα έως τρία χρόνια, επομένως πρέπει να κάνουμε υπομονή», πρόσθεσε.

 «Οι επισκέψεις γίνονται για να βλέπουμε την πρόοδο και μετά ενημερώνω την σύζυγο και τα παιδιά του σχετικά με τις αλλαγές που παρατήρησα», δήλωσε ο γιατρός.

«Είναι σε πολύ ευνοϊκές συνθήκες. Η γυναίκα του περιτριγυρίζεται από εξαιρετικές συμβουλές και έχει βάλει τα πάντα σε μέρη ώστε να του είναι προσιτά», είπε.

Την ίδια ώρα, ο Παγιέν επαίνεσε τη σύζυγο του πρώην πρωταθλητή της Formula 1, Κορίνα, για την αφοσίωση που έχει επιδείξει.

«Είναι πολύ δεμένη με τον Μίκαελ, έχει όμως ως σκοπό και επιθυμία να τον βοηθήσει να προοδεύσει. Για αρκετά ακόμη χρόνια θα κάνει την ίδια δουλειά. Είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος».