ΔΙΕΘΝΗ

Μητέρα Στένκαμπ: Η Ρίβα και ο Όσκαρ δεν είχαν σεξουαλικές σχέσεις

Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου 2014, 14:12 / Ανανεώθηκε 26 Οκτωβρίου 2014, 15:16
Μητέρα Στένκαμπ: Η Ρίβα και ο Όσκαρ δεν είχαν σεξουαλικές σχέσεις
Facebook Twitter Whatsapp

Μια συνέντευξη που θα συζητηθεί έδωσε η μητέρα της Ρίβα Στένκαμπ, την οποία σκότωσε πέρυσι τον Φεβρουάριο ο Όσκαρ Πιστόριους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μια συνέντευξη που θα συζητηθεί έδωσε η μητέρα της Ρίβα Στένκαμπ, την οποία σκότωσε πέρυσι τον Φεβρουάριο ο Όσκαρ Πιστόριους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sunday Times, η Τζουν Στένκαμπ στο βιβλίο της με τίτλο «Ρίβα: Η Ιστορία μίας Μητέρας», το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 6 Νοεμβρίου, χαρακτηρίζει τον χρυσό παραολυμπιονίκη «πολεμοχαρή» και «ζηλιάρη», ενώ λέει πως «αργά ή γρήγορα θα τη σκότωνε»!

Η μητέρα της Ρίβα αποκαλύπτει μεταξύ άλλων ότι η κόρη της είχε εκμυστηρευτεί ότι αν και το ζευγάρι είχε περάσει πολλές νύχτες μαζί, δεν είχε σεξουαλικές σχέσεις καθώς το 29χρονο μοντέλο φοβόταν να φτάσει η σχέση σε αυτό το επίπεδο. «Δεν θα κοιμόταν με τον Όσκαρ, αν δεν ήταν σίγουρη», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σε συνέντευξή της στο ένθετο της Sunday Times, το Times Magazine, η 68χρονη μητέρα του θύματος δηλώνει πεπεισμένη ότι ο Πιστόριους κατέθεσε ψέματα στο δικαστήριο κι ότι γνώριζε ποιός κρυβόταν μέσα στο μπάνιο του σπιτιού του όταν πυροβόλησε την Ρίβα πίσω από την κλειδωμένη πόρτα.

Επιπλέον, η Τζουν Στέενκαμπ είπε στην εφημερίδα ότι αν ο Πιστόριους δεν είχε σκοτώσει την κόρη της «αργά ή γρήγορα» θα σκότωνε κάποιον άλλο.

Στη συνέντευξή της η Τζουν λέει πως η κόρη της ήξερε οτι δεν θα ήταν ευτυχισμένη με τον «άστατο» Πιστόριους και πως είχε αποφασίσει να λήξει τη σχέση τους.

H Τζουν Στένκαμπ περιγράφει τον Πιστόριους ως κυκλοθυμικό, αλαζόνα και κτητικό. Αναφέρει επίσης πως ο «πολεμοχαρής» Πιστόριους πυροβόλησε τη Ρίβα σε μια έξαρση ζήλιας και μετά την αποτελείωσε με τρεις επιπλέον σφαίρες ώστε εκείνη «να μην μπορεί να πει στον κόσμο τι ακριβώς συνέβη».

Εν τω μεταξύ, η βρετανική εφημερίδα Daily Mail έγραψε ότι η Τζουν αναφέρει στο βιβλίο της πως παρότι ο Πιστόριους κατέθεσε στο δικαστήριο ότι με την Ρίβα σχεδίαζαν να ζήσουν μαζί, η ίδια θεωρεί πως η κόρη της είχε «έντονες αμφιβολίες για το αν ταιριάζουν».