Σε έξι χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε από καναδικό δικαστήριο μία νεαρή γυναίκα η οποία όταν ήταν ανήλικη εξανάγκαζε σε πορνεία έφηβα κορίτσια. 

Η νεαρή γυναίκα πριν από σχεδόν 13 χρόνια- τον Ιούνιο του 2012-μαζί με άλλους δυο έφηβους 15 και 16 ετών προσέλκυαν και καλούσαν μέσα από κοινωνικά δίκτυα άλλα κορίτσια από 13 έως 17 ετών σε ένα σπίτι στα προάστια της Οτάβα. Εκεί μετά από άσκησης απειλής και εκβιασμών τα κορίτσια εξαναγκάζονταν σε πορνεία με ενήλικες πελάτες. 

Σε περίπτωση άρνησης των θυμάτων να συνευρεθούν με τους ενήλικες τα κορίτσια- θύματα δέχονταν κακοποίηση σωματική και ψυχική. Τα φωτογραφούσαν με κινητά τηλέφωνα και τα εκβίαζαν ώστε να τα εξαναγκάσουν να βγουν στην πορνεία..

Η νεαρή γυναίκα και οι δύο συνεργοί της κατηγορήθηκαν από την αστυνομία ότι είχαν τα θύματά τους υπό την επήρεια ναρκωτικών πριν τα αναγκάσουν να εκπορνευτούν. Οι κατηγορούμενοι διώχθηκαν για εμπορία ανθρώπων, απαγωγές, ληστεία, σεξουαλική κακοποίηση, απειλές και, τέλος, κατασκευή και διανομή υλικού παιδικής πορνογραφίας.