Μακελειό σημειώθηκε σε νυχτερινό κέντρο στα Τίρανα με τέσσερις νεκρούς. 

Από την επίθεση σκοτώθηκαν τέσσερα άτομα ηλικίας 36, 38, 19 και 60 χρόνων, και φερόμενος ως δράστης είναι ο 26χρονος γιος της βουλευτού του Σοσιαλιστικού Κόμματος και ηθοποιού Λουίζας Τζουβάνι Παπαθανάση.

Η τραγωδία αυτή, εκτυλίχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από καβγά μεταξύ νέων με πρωταγωνιστή τον Κονσταντίν Τζουβάνι, αναφέρει η αλβανική αστυνομία.

Μεταξύ των θυμάτων είναι και ένας Ιταλός υπήκοος, 60 χρονών που ήταν θαμώνας στο νυχτερινό κέντρο και τραυματίστηκε θανάσιμα από την ανταλλαγή των πυρών.

Η αλβανική αστυνομία συνέλαβε τρεις υπόπτους, μεταξύ των οποίων, και τον 26χρονο γιο της Λουίζας Τζουβάνι.

Μετά το περιστατικό, η βουλευτής υπέβαλε την παραίτησή της από το βουλευτικό αξίωμα υπέβαλε στον πρωθυπουργό της Αλβανίας, Έντι Ράμα. Μάλιστα, στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στην Αλβανική Βουλή με δάκρυα στα μάτια καταδίκασε το έγκλημα.

Ο Κονσταντίν Τζουβάνι, γιος του σκηνοθέτη, Γκιέργκι Τζουβάνι, είχε προηγούμενα με την δικαιοσύνη αφού το 2011 δολοφόνησε έναν συνομήλικό του, έγκλημα το οποίο το δικαστήριο έκρινε ως περίπτωση αυτοάμυνας και τον είχε καταδικάσει σε δύο χρόνια κάθειρξη.