Συγκλονισμένη είναι η Βρετανία από ένα περιστατικό στο οποίο ένας άνδρας, επιχείρησε να κανιβαλίσει το πτώμα μίας γυναίκας που είχε σκοτώσει προηγουμένως μέσα σε δωμάτιο ξενώνα για αστέγους της Ουαλίας, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Independent.

Η αστυνομία στη Βρετανία πυροβόλησε με πιστόλι αναισθητοποίησης τον δράστη, ο οποίος στη συνέχεια πέθανε.

Συκεκριμένα, οι αρχές κλήθηκαν να μεταβεί στον ξενώνα για αστέγους στο Άργκοντ, ένα χωριό που βρίσκεται 260 χιλιόμετρα δυτικά του Λονδίνου και 34 χιλιόμετρα βορείως του Κάρντιφ, ύστερα από πληροφορίες ότι ένας άνδρας επιτίθεται σε μία γυναίκα.

Εκεί βρήκαν τη γυναίκα, η οποία έφερε βαριά τραύματα στο κεφάλι.

Οι αστυνομικοί πυροβόλησαν τον άνδρα με πιστόλι αναισθητοποίησης (Taser) και πέθανε, ανακοίνωσε το Σώμα και πρόσθεσε ότι διενεργείται έρευνα για τις συνθήκες θανάτου της γυναίκας.

Σύμφωνα με το Γερμανικό Πρακτορείο, ο άνδρας ήταν ένας 34χρονος άστεγος και το θύμα του μία 22χρονη.

Η αστυνομία δεν έδωσε λεπτομέρειες στη δημοσιότητα, όμως κάτοικοι του χωριού είπαν στους δημοσιογράφους ότι ο άνδρας είχε βγάλει τα μάτια της γυναίκας και «έτρωγε το πρόσωπό» της την ώρα που παρενέβη το προσωπικό ασφαλείας του ξενώνα.

Οταν έφθασαν οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν αλλά εκείνος αντέδρασε κι έτσι επιχείρησαν να τον ακινητοποιήσουν με το πιστόλι αναισθητοποίησης, το οποίο ωστόσο επέφερε τον θάνατό του.