ΔΙΕΘΝΗ

Σέσελι: Θα ρίξουμε την κυβέρνηση με διαδηλώσεις

Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου 2014, 12:55 / Ανανεώθηκε 19 Νοεμβρίου 2014, 12:55
Σέσελι: Θα ρίξουμε την κυβέρνηση με διαδηλώσεις
Facebook Twitter Whatsapp

Οι Ριζοσπάστες δεν θα ρίξουν την κυβέρνηση της Σερβίας με τη βία, αλλά με διαδηλώσεις, δήλωσε ο κατηγορούμενος για εγκλήματα πολέμου, αρχηγός του Σερβικού Ριζοσπαστικού Κόμματος (SRS) Βόισλαβ Σέσελι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι Ριζοσπάστες δεν θα ρίξουν την κυβέρνηση της Σερβίας με τη βία, αλλά με διαδηλώσεις, δήλωσε ο κατηγορούμενος για εγκλήματα πολέμου, αρχηγός του Σερβικού Ριζοσπαστικού Κόμματος (SRS) Βόισλαβ Σέσελι, ο οποίος αποφυλακίστηκε προσωρινά για λόγους υγείας από τη φυλακή του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου της Χάγης για την πρώην Γιουγκοσλαβία (ICTY) και επέστρεψε στο Βελιγράδι.

 "Δεν θα τους ρίξουμε με τη βία, αλλά με εξωκοινοβουλευτικές μεθόδους, με διαδηλώσεις και συγκεντρώσεις" ανέφερε ο αρχηγός του εθνικιστικού κόμματος σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Νάσε Νόβινε".

Ο αρχηγός του SRS τόνισε ότι "μπορεί και να μην υπάρξει ανάγκη" και να "πέσει από μόνη της" και εκτίμησε ότι υπάρχει πολιτική κρίση στην κυβέρνηση, σημειώνοντας ότι ο πρωθυπουργός Αλεξάνταρ Βούτσιτς ανήγγειλε ότι τον Ιανουάριο θα προχωρήσει σε ανασχηματισμό.