Τον τρόμο έζησε το βράδυ της Κυριακής 50χρονος στα χέρια απαγωγέων αναφέρει το kathimerini.com.cy.

Όπως κατάγγειλε στην Αστυνομία ο ίδιος, ενώ βάδιζε προς την κατοικία του, δύο άτομα τον προσέγγισαν και με την βία τον ανάγκασαν να επιβιβαστεί σε αυτοκίνητό τους.

Ακολούθως τον μετέφεραν σε απόμερη περιοχή του Αγίου Αθανασίου και άρχισαν να τον χτυπούν, προκειμένου να τον αναγκάσουν να «διαγράψει» χρηματικό ποσό που του όφειλε συγκεκριμένο πρόσωπο.

Δια της βίας τον ανάγκασαν να υπογράψει απόδειξη εξοφλήσεως για το χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ. Στη συνέχεια οι δράστες τον εγκατέλειψαν κακοποιημένο, έξω από την κατοικία του και εξαφανίστηκαν.

Στην κατάθεσή του στην Αστυνομία ο 50χρόνος, διευκρίνισε πως το Δικαστήριο Λεμεσού αποφάσισε να του καταβληθούν 5.000 ευρώ, ως οφειλή μετά από εμπορική πράξη. Ο οφειλέτης του, κατέβαλε ως τώρα 1.000 ευρώ και η διαγραφή των υπόλοιπων 4.000 επιχειρήθηκε χθες βράδυ με τον μαφιόζικο αυτό τρόπο. 

Για την υπόθεση καταζητούνται δύο πρόσωπα, που ο παραπονούμενος κατονόμασε ως υπόπτους. Σε βάρος τους εξετάζεται υπόθεση συνομωσία προς διάπραξη κακουργήματος, πλημμελήματος, επίθεσης, βιαιοπραγίας και απαγωγής.