Την οργή όσων παρακολούθησαν τις αποτρόπαιες πράξεις της εισέπραξε νταντά στην Ουγκάντα η οποία απεικονίζεται σε βίντεο να χτυπά με όλη της την δύναμη κοριτσάκι ενάμισι έτους επειδή έκανε εμετό!

Το βίντεο αναρτήθηκε από τον πατέρα της μικρής στο Διαδίκτυο και πέραν των views που έχει λάβει έχει εισπράξει και εκατοντάδες αρνητικά σχόλια όπως είναι φυσικό.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας της μικρής είδε στο σώμα της κορούλας του μώλωπες. Τότε έβαλε κρυφή κάμερα στο σαλόνι και αυτό που είδε τον άφησε άφωνο.

Η 22χρονη Τουμουχίρβε Τζολί η οποία είχε προσληφθεί ως νταντά της μικρής, προσπαθούσε να ταΐσει την μικρή. Όταν το παιδάκι έκανε εμετό η νταντά έγινε έξαλλη και το πέταξε στο πάτωμα. Εκεί επιτέθηκε στο παιδί χτυπώντας το με έναν φακό ενώ στη συνέχεια φαίνεται να το κλωτσά και να πατάει επάνω του!

Βλέποντας τις εικόνες αυτές ο πατέρας της μικρούλας, ανέφερε το περιστατικό στην αστυνομία της περιοχής του. Πρώτα όμως είχε ξυλοκοπήσει την νταντά προκαλώντας της βαρύτατους τραυματισμούς. Από την πλευρά της η αστυνομία δεν επέβαλε καμία κατηγορία στον πατέρα.